< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Corsa F Kullananlar Kulübü (16. sayfa)

-
-
Bulursanız haberleşelim
Ben yetkili servisi aramayı düşünüyorum onların yedek parça olarak temin edebileceğini düşünüyorum
İnşallah çok saçma bir fiyat olmaz , bu tarz bir durumda almanyadan getirmek en mantıklısı olacak.
-
Ultimate 2022 benim araç. Stepne var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam arkadaşlar kış lastiği aldınız mı? İstanbulda oturuyorum. Karlı havada kullanmayı düşünmüyoruz. Ancak sizler hangi lastiği aldınız, nedenleriyle paylaşabilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kış lastiği soğuk havalarda da yumuşak kalması itibariyle önemlidir. Tek mesele kar değil. Yazlık lastikler leğen plastiğine döner 7 derece altında. Ben Bridgestone lm005 aldım.
-
Herkese merhaba,
2021 yılı Haziran ayında, Corsa 1.2 T 130 hp Ultimate, kırmızı siyah tavanlı aracımı sıfır olarak Uşak’taki bayiden satın aldım. Yaklaşık 1.5 senedir aracı kullanıyorum. Geçtiğimiz Ekim ayında aracı yokuş bir yerde bekletmem gerekti. Her zamanki gibi arabayı park moduna aldığımda, Elektronik El Freni arızasıyla karşı karşıya kaldım. Sürücü ekranında Elektronik El Freni göstergesi kırmızı olarak yanıp sönüyordu, ayrıca el freninin üzerindeki ışıkta yanıp yanıp sönüyordu. Bu arıza sadece dik yokuşlarda oluyor, hafif rampalı ve düz yollarda bu problemle karşılaşmadım. Kitapçıktaki açıklamaları okuduğumda, zaman kaybetmeden servise gitmem gerektiği belirtiliyordu. Aracı aldığım bayi ile görüştüm, bi akşam yine dik bi yokuşta ve düz yolda, manuel öğrenme olması amacıyla çeşitli denemeler yaptık. Bu denemeler yaklaşık 45 dakika sürdü. Fakat sonuç değişmediği için bayideki görevli, aracı yetkili opel servisine götürmem gerektiğini söyledi. Belki aracı ilk aldığımdan beri bu sorun vardı, hiç yokuşta park etmem gerekmediği için fark etmemiş olabilirim.
İstanbul’daki yetkili opel servisine ilk gittiğimde, aracı bilgisayara bağladılar, ancak bir arıza koduyla karşılaşmadıklarını söylediler. Sadece ABS sistemi güncel değilmiş onu güncelleyip sorunun giderildiğini belirterek aracı teslim ettiler. Akşam eve dönerken dik bir yokuşta tekrar denediğimde, sorunun çözülmediğini fark ettim. Ertesi gün servisle görüştüm, tekrar randevu alıp gittim. Hatta o gün bir görevliyle test sürüşüne çıktık, kendileri de problemi gördüler. Sonra muadil bir başka araçta test sürüşüne çıktıklarını belirterek, sorunun onda da olduğunu söylediler. Bununla ilgili Opel Genel Müdürlüğündeki teknik departmanla görüşüp bilgi vereceklerini ilettiler. Aradan 2 hafta geçtikten sonra beni arayıp, araçta bir sorun olmadığını, herhangi bir arızanın bulunmadığını ve aracı gönül rahatlığıyla kullanabileceğimi söylediler. Sorunun belki de yazılımsal olmadığını teknik/mekanik bir problem olabileceğini dile getirdiğimde ise aracı tekrar getirin kontrol edelim dediler. 3. kez servise gittim, yine gerekli kontroller yapıldı. Bir arıza vs. olmadığı söylendi. Hem benim aracımla hem de başka muadil bir araçla test sürüşüne çıkıldı. Her iki araçta da aynı sorunla karşılaştıklarını tekrar belirttiler. Bu durumun normal olduğunu, aracı kullanabileceğimi söylediler. Ancak önemli bir husus olduğu ve garantim devam ettiği için hafta başında bu durumu Opel’in genel müdürlüğündeki müşteri hizmetlerine ilettim. Bugün dönüş yaptılar servisin dediğinin aynısını söylediler.
Evet, donanım olarak güzel bir araba ama milyarlarca para döküp sorunsuz olsun diye sıfır araç alıp böyle sorunlarla karşılaştığınızda canınız hayli sıkılıyor. Kaldı ki bu durum emniyetle ilgili bir durum, normal deyip geçiştirilmesinin çok doğru olmadığını düşünüyorum. Eğer gerçekten bir arıza yoksa hem kitapçıkta açıklamanın hem de uyarı göstergelerinin güncellenmesi gerekiyor. En azından benden sonra bunu fark edecek kullanıcılar için doğru bilgi paylaşımı olsun istiyorum.
Sonuç olarak, benim gibi bu sorunu yaşayan başka kullanıcılar var mı diye buraya yazmak istedim. Hatta dik bir yokuşta deneyip sonucu benimle de paylaşabilirseniz çok çok memnun olurum.
Teşekkürler,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nil_G -- 21 Aralık 2022; 15:40:10 >
-
Genel merkezi arayıp avukat tutup ihtar çekeceğinizi söyleyin o zaman üstüne düşerler belki.
-
corsa ultimate almayı düşünüyorum da sizce en güzel hangi renk duruyor ultimatede
ayrıca alan herkes memnunmu aracından
-
Aracım 1.2 atmosferik motor essantial paket yani en boşu, farları hiç hoşuma gitmiyor aydınlatmıyor, photon diye ampüller görüyorum sürekli reklamlarda kullanan var mı, bizim araca uyar mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok fazla randumam alamzsınız o işten.Xenon takmanızda fayda var bin liraya güzel modeller mevcut.
300-400 liralık sözde garantili modeller fazla bir yıl çalışır , ısınır ve patlar bilginize
-
mevsimler patates oldu, bu vakte kadar soğuk bile olmadı.
ben karlı ve don varken trafiğe çıkmıyorum. Geçen sene karlı bir zamanda cıkmak zorunda kaldım. ani hareketler yapmadığını sürece araç saçmalamıyor.
Ama kesinlikle don olan havalarda çıkmamak gerek, istanbul için kış lastiğinin gereksiz olduğunu düşünüyorum.
-
Çok çok değerli bir bilgi, emek verip detaylı açıklama için gerçekten çok teşekkürler. En kısa zamanda bende deneyip bilgi vereceğim.
-
Multi media olmayan 2020 model arabalar için kod 39185456 fakat direk kabloyu tak çalıştır yapınca olur mu bilemiyorum ebay üzerinden 180 paund gibi bir rakama almak mümkün vergiyle nasıl olur bilemiyorum
-
Fiyat çok uyguna geliyor, araştırdım çok daha uygun fiyatlara da var, acaba direk kabloyu takınca çalışır mı konusunda bilgisi olan var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yetkili servise sordum belki çalışmayabilir dedi.Araba içinde ekstra bir modül olabilir dedi
-
www.girisoto.com
Opel Corsa F Ön Park Sensörü Psa Orjinal,1633559480 - Giriş Oto Yedek Parçahttps://www.girisoto.com/urun/opel-corsa-f-on-park-sensoru-psa-orjinal-1633559480Ön park sensörü alsam nerede taktırabilirim? Mersin taraflarında?
-
Merhaba herkese. Opel Corsa F turbosuz duz vites aracim var. Evim cok dik bir yokusun ustunde yer aliyor. Eger ki yokusta durmam gerekirse, arac kalkmiyor, gaz verip gitmeye calistigimda boguluyor ve stop ediyor. 120-130 beygir olmadiginin farkindayim ama cikamamasi bana garip geliyor.
Bu sorunla karsilasan ve tavsiyesi olan var mi?
Tesekkur ederim.
-
100 bg turbolu otomatik kullanıyorum da böyle bir şey görmedim hiç. Bir sorun olmalı.
-
Cevap için teşekkürler. Benimle aynı motora sahip olan ve bu sorunu yaşamayan birii var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sorunu yokuş kalkış desteğine bağlıyorum, aracı çok geç bırakıyor, ben o kadar dik yerde denemedim ama kullandığım diğer marka araçlarla kıyaslıyorum yokuş kalkış desteği hemen bırakmıyor ve bu sebeple stop ediyor olabilir, gaza biraz daha çok basmanız gerekebilir diye düşünüyorum aracın başka bir sorunu yoksa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X