Bildirim
Corsa D'nin kliması başarılı mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
selam, resimdeki aracın eastronic versiyonuna sahibim (2010 - 1.2) hafta içi 4 kişi yolculuk ediyoruz. genellikle yanımda oturan eşim "dondum,boynum tutuldu" v.s şikayetleri oluyor :) arkada oturan arkadaşlara sorduğumda gayet iyiyiz tavandan tavandan serin hava geliyo hiç bozma diyolar :) 2 senedir şikayetim olmadı en azından... -
Klima güzel. Punto evo kullananlar corsanın climasına hayran. Yanlız ben fan hızlarını beğenmedim. Daha önceden C kasa corsam vardı. Onun fan hızları daha iyiydi. -
Bende Dijital klimalı olanı var 7 kademeli gayet yeterli soğutuyo daha 7'ye almaya gerek görmedim 4'de baya soğutuyo.... -
Fluence kullanan arkadasım bnm araca binince serinlige hayran kaldı.80 km mesafeli uzun yolda 3.kademede içinde donmanız olasıdır :) -
Dizel fiat linea'nın kliması corsa'dan çok daha güçlü geldi bana. -
berbat
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X