Şimdi Ara

Corsa D ile Cruze takasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 2007 enjoy opel corsa D araç var, araç lpg li, yakıt konusunda çok iyi, araç şu an 128.000 km de, araç yarı otomatik vites...
    Şimdi bebek oldu ve bagaj bir hayli önem arz eder oldu, sizce aracının üzerine 4-5 bin verip 2011 otomatik vites cruze almak mi mantıklı yoksa 1-2 yıl bekleyip günümüz parasıyla 70.000 civarı bir araç almak mi daha mantıklı (astra sedan,fluence,jetta,octavia vs)

2007 corsa D otomatik vites lpg enjoy 2.el piyasası malum sitede 30.000
    2011 cruze lpg 33.000 civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi kere 2 sene beklemeyemessiniz çünkü bebek olduktan sonra ilk 3 sene bagaj lazım oluyor ondan sonra mazemeler azaldığı için bagaja ihtiyaç olmuyor ama cruze güzel bir arabadır fullünü almaya bakın ekranlı filan tek eksisi türkiyeden çekilmiş olması fakat parçalar opelle aynı zaten onun için ondada sıkıntı yok cruise mümkünse lpgsiz alın

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihatsırdarford

Bi kere 2 sene beklemeyemessiniz çünkü bebek olduktan sonra ilk 3 sene bagaj lazım oluyor ondan sonra mazemeler azaldığı için bagaja ihtiyaç olmuyor ama cruze güzel bir arabadır fullünü almaya bakın ekranlı filan tek eksisi türkiyeden çekilmiş olması fakat parçalar opelle aynı zaten onun için ondada sıkıntı yok cruise mümkünse lpgsiz alın

Lpg siz alıp öyle mi kullanayim yoksa ben mi taktirayim çok yakıyor diye duymuştum, Tr den çekilmesi benim için önemli değil..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpgsiz alın mümkünse vede mümkünse hiç taktırtmayın biraz kullanın çok yakıyorsa kendiniz güvendiğiniz bir yere veya servise taktırın

• Mahalle kiraathanesinde oturup toros sahibi dayıların Cruze çok yakar , zaten Turkiyeden çekildi laflarina itimat etmeyin. Cruze sahibiyim , 2011 124 hp versiyonu. Parasini son kuruşuna kadar hak eden bi arac. Lpgde biniyorum ve 20 liraya 98-100 km gidiyor bence gayet de güzel yakıtı. Binin kullanın bu vakte kadar corsaya bindiginize pişman olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeolojici -- 12 Aralık 2015; 12:51:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.