Şimdi Ara

Corsa D GID ekran ile Yol bilgisayarı ve Piano black Trim değişimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
2
Favori
22.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2009 kasa chevrolet aveo'ya bu işlem uygulanabilir mi ? bu tarz bir işlem
  • Valla guzel olmus begendim bende tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 numara olmuş
  • Hocam iyi günler. Ben bilgi almak istiyorum anca PM'niz kapalı. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Hocam iyi günler. Ben bilgi almak istiyorum anca PM'niz kapalı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam aracın üzerine 2 araç daha değiştirdim, genel hatları ile her şey konuda yazıyor.
    2013'den beri muhtelif aralıklarla, konu hakkında durmadan PM aldığım için artık kapattım
  • güle güle kullanın
  • Merhaba aracınızı satmışsınız ama benimde 2011 model var ve gid ekran takmak istiyorum orjinal teyp cd30 mp3 RJ kodlu sizce gid takılabilir mi? Direksiyondan kumanda edilebiliyor sanırım bu benim için yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_16

Merhaba aracınızı satmışsınız ama benimde 2011 model var ve gid ekran takmak istiyorum orjinal teyp cd30 mp3 RJ kodlu sizce gid takılabilir mi? Direksiyondan kumanda edilebiliyor sanırım bu benim için yeterli olacaktır.
    Corsa'nın teknik kısmı ile ilgili çok az şey hatırlıyorum. Oepl forumları şu an benden daha fazla yardımcı olabilir.

GID ekran ve CD 30 şu anki şartlarda günümüzün çok gerisinde.

Bana kalırsa, Sony'den XAV-AX100 gibi bir cihaz alıp montaj yaptırın, direksiyondan da kumanda edersiniz, Apple Carplay, Android Auto, geri görüş kamerası, bluetooth, vs. hepsini tek seferde çözersiniz. Muhtemelen daha da ucuza gelecektir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.