Şimdi Ara

Corsa D 1.4 Otomatik Devir Dalgalanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Opel Corsa D 2008 1.4 tam otomatik aracımızda hareket halindeyken devir dalgalanması var. Rölantide herhangi bir problem yok. Sadece sabit hızda giderken yapıyor. Hızlanmayı yukarı veya aşağı etkilemiyor. İnternette araştırma yaparken aynı problemin videosunu buldum ama çözüme ulaşamadım.

Sizce neden olabilir?

Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yanılmıyorsam 2100 devirden sonra turbo devreye giriyordu corsa d'de. videoda 2bin üzerinde devir. alt devirde de aynı sorunu yaşıyor musun? 1 seçenek bu olabilir. gaz ile ilgili bir sıkıntı olabilir ki artık malum pedallar telli değil. diğer bi seçenekte, enjektörleri bir kontrol ettir derim. her bir silindirden performans aldır. biz gemide bu işe 'Pmax' deriz, araba için kullanılan tabiri bilemiyorum. önemsiz gözüken bir sorun sonradan başına tatsız işler açabilir, servise göstermekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongucetin

yanılmıyorsam 2100 devirden sonra turbo devreye giriyordu corsa d'de. videoda 2bin üzerinde devir. alt devirde de aynı sorunu yaşıyor musun? 1 seçenek bu olabilir. gaz ile ilgili bir sıkıntı olabilir ki artık malum pedallar telli değil. diğer bi seçenekte, enjektörleri bir kontrol ettir derim. her bir silindirden performans aldır. biz gemide bu işe 'Pmax' deriz, araba için kullanılan tabiri bilemiyorum. önemsiz gözüken bir sorun sonradan başına tatsız işler açabilir, servise göstermekte fayda var.

merhaba, araçta turbo yok atmosferik. diğer önerilerini değerlendireceğim. ben de gaz akışı ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum.
  • bende 1.3 cdti vardı, seninkini de turbolu olarak yorumladım haliyle. neyse en azından kafamızdan 1 sorunu atmış olduk sonucu bende merak ediyorum açıkçası. umarım biran önce halledersin, geçmiş olsun.
  • Merhaba,

Aynı sorun benim aracımda da var. Aracı aralıkta satın aldım. İlk başta 200 rpm lik oynama yaparken son zamanlarda 500-600 rpm oynama yapmaya başladı fakat sadece yokuş çıkarken yapıyor. Gaza yüklenip 3000 devir üzerine çıkınca kesiyor. Sanıyorum sizinde aynı şekildedir.

Siz çözüme ulaştıysanız nasıl çözdünüz bilgi verebilir misiniz?
  • Benim araçda da dur kalklarda yapıyordu gaz kelebeği temizlendi düzeldi...
  • aclern kullanıcısına yanıt
    Maalesef çözüm bulamadım, o şekilde kullanıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASTRA 1.4 T OTOMATİK SON HIZ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.