Şimdi Ara

Corsa C 1.7 DTI vs 1.4 Comfort HANGİSİNİ ALAYIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
9.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: asker10

S.a Bende 1.7 opel corsa var sogukta calıstırdıgımda yaklasık 2 km arac teklıyor ısındıgında sorunsuzca yola gıdıyorsunuz. Ustaya gosterdıgımde mazot pompasından kaynaklandıgını söyledi, siteyi gezerken tesadüfen yazınızı okudum mazot pompası gıbı arızada pm atın demişsiniz. Bu konuda nasıl bir yardımınız dokunabilir?

pm de yazdım...
  • Sorunları ve sorun hakkındaki bilgilerınızı paylaşırmısınız bende 1.7 dti almayı dusunuyorum bir araç buldum yalnız araç yağ ve mazot kacırıyor.usta ortalama 1200 tl ye hallolur dedı gözum korktu acıkcası.tekrarlama riski nedir bu durumun ?

@zekiz
  • Selamlar
    Bende corsa 1.4 comford ve 1.7 DTI Comfort arasında kaldım ne alayım bilmiyorum, eşimle birlikte işe gidiş ve dönüş 30 km düz yol yapcaz genel olarak hergün ve ilk defa bir araba almış olucam kısmetse.
    Yardımcı olun lütfen, yolda kalmayalımda özellik pek önemli değil açıkcası
    zaten bütcem en fazla 12.000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaleli58 -- 28 Kasım 2013; 4:05:51 >
  • Arkadaşlar merhaba ben de sizden yardım aldım almak istiyorum şimdi benim 17000 bütçem var Opel corsa duruşu çok hoşuma gidiyor ama hiç anlamadım bir Araba 2003 model üstü ve dizel bir araba alamak istiyorum tavsiyeniz nedir acaba ve aldığımda çok sorun çıkarırmı bana acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enabled00

Arkadaşlar merhaba ben de sizden yardım aldım almak istiyorum şimdi benim 17000 bütçem var Opel corsa duruşu çok hoşuma gidiyor ama hiç anlamadım bir Araba 2003 model üstü ve dizel bir araba alamak istiyorum tavsiyeniz nedir acaba ve aldığımda çok sorun çıkarırmı bana acaba ?

15 e temiz bir dti alıp2 lirada yürüyenine içine dışına bakım yapıp tertemiz binersiniz..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.