Şimdi Ara

'Corsa' Buluşmalar, geziler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
20.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cumartesi banada uyar

avrupa yakası buluşma olayınıda önce merter mıgros yaparız oradan tifosinin yanına geceriz olurmu?
  • ctesi bana takılmanız zor body kiti alıp taktırmam lazm sabahtan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

ctesi bana takılmanız zor body kiti alıp taktırmam lazm sabahtan.

peki sen body kiti taktırıp katılacak mısın yoksa hiç mi uymaz cumartesi?

olmazsa karşıda merkezi bir yerde buluşuruz? diğer arkadaşlarla
  • Belki Bekapa bize eşlik eder,daha kesin belli değilmiş ama :)

Bugün taktırmayacakmıydın sen tifosi body kiti,bir aksilik mi çıktı yoksa ?

Olmadı navigasyon ile bulcaz yolu napalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: game_360_TR

Belki Bekapa bize eşlik eder,daha kesin belli değilmiş ama :)

Bugün taktırmayacakmıydın sen tifosi body kiti,bir aksilik mi çıktı yoksa ?

Olmadı navigasyon ile bulcaz yolu napalım :)

çoğunluk cumartesiye olur derse cumartesi peşinde olabilirimbelki bekapa ile de buluşabiliriz
  • ctesi bana uyarda bekapa unuttu galiba body kit isini onla çözcez. Rengı tutmamıştı bugün tekrar boyancak
  • tmm dır Veysel kardeşim.. Yrn herşeyi en ince ayrıntısına kadar konuşur kararlaştırırız artık..

Google Earth baktım da arkadaşlar Maltepe sahil de araçlarımızı park edebileceğimiz,geniş ve göze ilk olarak çarpan yer olarak şu kordinatlı (40.55 05.08K- 29.07 45.18 D) mekan ilişti gözüme..

doğrumu yazdım acaba kordinatı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 25 Mart 2010; 18:47:25 >
  • Yanılmıyorsam orası deniz otobüsü iskelesi ve onun otoparkı.
  • bule bula iskeleyi bulmuşuz iyimi :) oraya varınca bakarız artık :)
  • Benim cumartesi-pazar durumu pek belli değil. Ufak bir çocuğa ders veriyorum normalde cumartesi sabah ama biraz hastayım ayrıca dersin saati değişebilirdi. O yüzden şimdiden bir şey diyemiyorum ama 15dklığına da olsa yanınıza gelmek istiyorum. Ayrıca bekapanın özel mesajını konuya bakınca gördüm. Forum yeni msj uyarısı vermiyor
  • Arkadaşlar C.tesi sabahı banada uyar fark etmez ancak c.tesi sabahı olursa ben size eşlik edemem Avrupa yakasından.
    Şu an son durum Cumartesi saat 11:30 Maltepe sahil mi?

Hastalık falan derken uğraştım bu aralar foruma vakit ayıramadım fazla kusura bakmayın.
    Olmadı Anadolu yakasında Merkezi bir yere gelebilirsiniz ordan alırım sizi.
    Peşimden gelirseniz dumanıma maruz kalırsınız ama şimdiden söyliyim, fena duman atıyor araba :)

Tifosi buluşma C.tesi olursa body kit işini ne yapıcaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekapa -- 26 Mart 2010; 1:13:47 >
  • Arkadaşlar sanırım c.tesi 11:30 maltepe sahilde karar kıldık.

ben 10:30 gibi avrupa yakasında oturan arkadaşlara ortak bir yerde buluşma teklifi sunuyorum.

hepberaber bir yer belirler orada buluşur,sonra maltepe sahile geçeriz.

avrupa yakası toplanma noktası olarak nereyi öneriyorsunuz arkadaşlar?
  • ben mecbur sabahtan geçip alıcam 1130 diyorsak 10da body kiti teslim alırız hızlı bi şekilde elif tuningde montaj. 1130a yetişiriz heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cougar34

kim nerede oturuyor?

ona göre bir buluşma noktası belirlemek daha doğru olur.

ben başakşehir deyim,yani heryere uzağım,o yüzden benim için farketmez gibi buluşma noktası
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

kim nerede oturuyor?

ben başakşehir deyim,yani heryere uzağım,o yüzden benim için farketmez gibi buluşma noktası

veysel şu şekilde yapabiliriz, game_360_TR bahcelievlerde oturuyormuş,bende bakırköydeki yeni adliye sarayına yakınım.

e-5 üzerinde vatan computer(Topkapı) otoparkında buluşabiliriz.oradanda hepberaber direk devam eder karşıya geçebiliriz

eğer sizlerede uyarsa tabi saat 10:30 da orada buluşsak yetişebiliriz sanırım

• quote:

ben mecbur sabahtan geçip alıcam 1130 diyorsak 10da body kiti teslim alırız hızlı bi şekilde elif tuningde montaj. 1130a yetişiriz heralde

Sabah Bostancı Sanayi'ye gidip fiberci Ahmet usta'ya uğradım,
    montajı kaça yaptıklarını da sordum, parça başı 25 TL dediler, aklında olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

kim nerede oturuyor?

veysel şu şekilde yapabiliriz, game_360_TR bahcelievlerde oturuyormuş,bende bakırköydeki yeni adliye sarayına yakınım.

e-5 üzerinde vatan computer(Topkapı) otoparkında buluşabiliriz.oradanda hepberaber direk devam eder karşıya geçebiliriz

eğer sizlerede uyarsa tabi saat 10:30 da orada buluşsak yetişebiliriz sanırım

bence uygundureğer game_360_TR için de uygunsa akşam pm'leşellim

• quote:

ben mecbur sabahtan geçip alıcam 1130 diyorsak 10da body kiti teslim alırız hızlı bi şekilde elif tuningde montaj. 1130a yetişiriz heralde

Tifosi bence montajı buluşmadan önceye sıkıştırma, bantlı bantlı görmesin herkes arabanı :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.