Şimdi Ara

corsa 1966 glsi almayı düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba öcellikli olarak antalya bir araç buldum fakat aklımda bir kaç soru takıldı öncelik olarak 1.6 glsi motor tüte 2,7 krs yakıyor dedi arkadaş sehir içinde bu kadar az yakması bana göre zor geldi. Ve motoruna gelincede bazı yerlerinde yağ kaçırmış gibi geldi eğer alıcak olursam neler dikkat etmeliyi veya neye özen göstermeliyim şimdiden herekese teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-aracim-temiz-ve-bakimlidir-muayeneden-1ay-once-gecti-dosta-gider-206951137/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail93 -- 27 Nisan 2015; 21:25:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail93

Herkese merhaba öcellikli olarak antalya bir araç buldum fakat aklımda bir kaç soru takıldı öncelik olarak 1.6 glsi motor tüte 2,7 krs yakıyor dedi arkadaş sehir içinde bu kadar az yakması bana göre zor geldi. Ve motoruna gelincede bazı yerlerinde yağ kaçırmış gibi geldi eğer alıcak olursam neler dikkat etmeliyi veya neye özen göstermeliyim şimdiden herekese teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-aracim-temiz-ve-bakimlidir-muayeneden-1ay-once-gecti-dosta-gider-206951137/detay

27 kuruştur o. 20 yaşında araba herşey beklenir bundan. daha yeni arabalara bakmanızı tavsiye ederim. gsi a tüp takılmış motor bitiktir muhtemelen
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.