Şimdi Ara

Corsa 1.3DTE 95HP start and stop (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
1
Favori
46.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crabby
    sürüş kontrolu devreden çıkartıp yani.diyecek bişi bulamadım analog dedim :)

Rampa inerken ayağını gazdan çekersen ekonomik olur, ama haliyle hız kaybedersin.
    Ayağını gazdan çekmezsen, Cruise Control ile gitmekten bir farkı olmaz.
  • evet sürüş kontrole bakıyorum.bazen rampa aşağı 0.2 litre falan gösteriyor.
    ama genelde 3 civarı gösteriyor.
    ya bi yöntemi var ben çözemedim yada bilmiom :)

aslında rampa aşağı inişlerde enjeksiyon kullanma özelliği olması lazım.
    yani rampa aşağı oda çeksin gazdan :)
    eve geldim.gerçekten rampa aşaı bazen 0.1 litreye inio.bazende normal seyrediyo.ya buı yol bilgisayarı denilen alet işe yaraaz yada bunda bişi var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabby -- 17 Aralık 2010; 19:05:36 >
  • Broşüründe ne zaman start stop çalışmıcaını detaylı bir şekilde yazmış; aktarayım hatta sizlere de.

Kaput tamamen kapalı,
    Sürücü kapısı kapalı,emniyet kemeri bağlı
    akü yeterli derecede şarj edilmiş ve durumu iyi
    motor ısınmış
    motor soğutma suyu sıcaklığı çok yüksek değil
    ortam sıcaklığı çok düşük değil
    buz çözme işlevi etkin değil
    Klima sistemi autostop başlamasını engellemiyor (aynen yazanı yazıyorum)
    fren vakumu yeterli
    Dizel partikul filtresinin kendi kendini temizleme işlevi etkin değil.

Bu arada araç yeni olduğundan mıdır gazladığımdan mıdır bilmiyorum ama 5.7 falan yakıyor şu an :)
  • Bende 2 saat önce teslim aldım aracımı , yaklaşık 50km yol yaptım. Motor gayet performanslı gözüküyor. Start and stop levent trafiginde bile gayet başarılı şuan bir sorun gözükmüyor.
  • Hayırlısı olsun tekrardan,kazasız belasız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: crabby
    evet sürüş kontrole bakıyorum.bazen rampa aşağı 0.2 litre falan gösteriyor.
    ama genelde 3 civarı gösteriyor.
    ya bi yöntemi var ben çözemedim yada bilmiom :)

aslında rampa aşağı inişlerde enjeksiyon kullanma özelliği olması lazım.
    yani rampa aşağı oda çeksin gazdan :)
    eve geldim.gerçekten rampa aşaı bazen 0.1 litreye inio.bazende normal seyrediyo.ya buı yol bilgisayarı denilen alet işe yaraaz yada bunda bişi var :)

Sadece rampa aşağı değil, gazdan ayağını çektiğin her durumda yakıt enjeksiyonunu kesme özelliği mevcut.
    Belki sen yol ve trafik koşulları icabı tekrar gaza basana kadar geçen sürede yol bilgisayarı ekranı güncellenmiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandybuck

Bende 2 saat önce teslim aldım aracımı , yaklaşık 50km yol yaptım. Motor gayet performanslı gözüküyor. Start and stop levent trafiginde bile gayet başarılı şuan bir sorun gözükmüyor.

Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli yolculuklar dilerim
  • kazasız belasız güle güle kullanman dileğiyle iyi sürüşler.

quote:

Bende 2 saat önce teslim aldım aracımı , yaklaşık 50km yol yaptım. Motor gayet performanslı gözüküyor. Start and stop levent trafiginde bile gayet başarılı şuan bir sorun gözükmüyor.
  • Sağolun arkadaşlar Corsa B ve Cors C den sonra 3. nesil Corsa ile devam
  • seriiden devam ediyorum desene :)

ee ilk izenimlerini alalım :)
  • İlk izlenimlerim gayet olumlu. Corsa C 'den sonra oldukça yol katetmişler. Yalnız bu enjoy111'lerdeki piyano black kaplamalar korkarım fazla dayanmayacak. Hem cok leke gosteriyor hemde çizilmeye çok musait. Corsa C 'de çok kullandığım gözlük bölmesi bu araçda yok.

Aracmın body kit'ini yetiştiremediler , p.tesi takılacak. Ayrıca sanırım bayi ile papaz olacağız zira araç 15'' jant ile gelmiş. Eve gittikten sonra fark ettim orada dikkat etmemişim. Ben aracı alırken özellikle 143 tl fark ile 16'' istedim , arkadaşta zaten 16'' getiriyoruz gerek yok demişti. Aradım konuştum mırın kırın etti dönecem size dedi ve hala dönmedi. 50km yol yaptım araçla yarın 16'' ile değişim isteyeceğim inşallah sorun çıkarmazlar.
  • aracı sipariş ederken 15 olarak sipariş etmişlerdir.ben sordum.bu araç 15 demişti.istersen 16 olur ama beklersin demişti.
    umarım seninde aynı değildir.

evet o piyano black çok kötü.çok iz bleli ediyor.her an silmek gerekicek sanırım :(
  • Yani siparişi geciktirecek birşey olduğunu zannetmiyorum jantların.Ayrıca ellerinde 16'' vardır herhalde.
  • siparişler yurt dışından geliyor demişlerdi.ellerinde yok diye öyle söylemişte olabilir bilmiyorum.altı üstü bi jant gerçi :)
  • quote:

Ben aracı alırken özellikle 143 tl fark ile 16'' istedim , arkadaşta zaten 16'' getiriyoruz gerek yok demişti.

"Gerek yok" ne demek, ben anlamıyorum.

Bu aracın bir standart donanımı var, bu donanımın fiyatı belli.
    Bir de opsiyonel donanım listesi var, bunların da fiyatı belli.

Müşteri sana bedelini ödeyerek opsiyonel donanımlardan birini almak istediğini söylüyor, ve sen "gerek yok, zaten öyle geliyor" diyorsun.
    Bu kadar bilgisizlik, bu kadar cahillik olmaz, müşteri bu kadar yanlış yönlendirilmez.

Bence bu konunun üstüne gidin, bayinin satış müdürünü de olayın içine katın, satıcının size verdiği cevabı mutlaka vurgulayarak söyleyin.
    Eğer sizden araç bedelini 15" jant fiyatına göre aldılarsa, 143 TL daha verip 16'ları istediğinizi belirtin.

O jantların sonradan yedek parçadan temin edilmesinin bayiye maliyeti en az 4x150 TL civarında olacaktır.
    Bu yüzden işi yokuşa sürmek isteyeceklerinden eminim.
    Ama hata onlara ait, düzeltmenin bedelini ödemeye de mecburlar.

• Hepsi 16" geliyor zaten artık. 143 TL için kimse 15" jantlı araba almaz diye heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekapa -- 20 Aralık 2010; 2:32:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

Hepsi 16" geliyor zaten artık. 143 TL için kimse 15" jantlı araba almaz diye heralde.

O zaman benim şansıma 15'' lisi denk gelmiş Şimdide lastikleri kullandınız vs bir bakalım diye çamura yatıyorlar. Kavga edicez sonunda sanırım..
  • benim şansımada 15"..daha doğrusu bu araçların siparişlerinin müşteri bulunmadan ispariş edilmesi yüzünden bayi ne istediyse o geliyor.

1" o kadar farkedermi sanmıyorum.ama bu saatten sonra değiştirirlermi bilmem ama üstüne giderlen bi ihtimal.
    yada daha sonra sipariş etçekleri bir aracın 16 sıı laıp sana takarlar.seninkinide ona.ama seninki kullanılmış olduğundan bu konu enteresan biraz :)
    ama parasını vermişsin.ve bu bir donanım.malını çalmış sayılırlar bana göre.
  • ilk benzin ışığım yandı.560 kilometrede.560 ın en az 500 ü dur kalk trafik :( aaraba aldıok şansa trafik berbat.
    yol bilgisayarına göre ortalama 5.3 litre yakmışım.bu doğrumu bilmiyorum gerçi.

sabah benzinlikte belli olur herşey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabby -- 21 Aralık 2010; 19:44:27 >
  • Jantları değiştiremiyorlar onun yerine park sensoru olarak anlaştık artık yapacak birşey yok. Aracım 650km 'ye geldi , istanbuldan anakaraya geldim iş için. Yolda dayanamadım bastım biraz denemek için. Bodykit ile birlikte teslim aldım aracaı fotoları gerekli topiğe koyarım yakında. Sanırım serdar gibi 17'' jant bakıcam yakında kısmetse. Birde samimi arkadaşım chip tunning işinde. 3000km dolunca direk veriyorum aracı chip öncesi ve sonrası dyno'ya sokacağız. Bakalım ne kadar fark edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 22 Aralık 2010; 17:12:21 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.