Şimdi Ara

Corsa 1.0 Turbo vs Polo 1.2 TSI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki bir aya araç almayı düşünüyorum, başlıktaki iki araç arasında kaldım, kullanmış olan, bilgisi olan abilerimden fikir veren olursa çok sevinirim.

2015 Opel Corsa 1.0 Turbo Enjoy
    +6 ileri vites, 115 HP
    -Piyasada çok yok.
    -Bu motor seçeneği corsalardan kalkmış, astralarda var.(Bu bir eksi mi emin değilim)

2015 Volkswagen Polo 1.2 TSI Comfortline
    +Çok fazla var, satarken kolayca satılırmış gibi bi algı var.
    -Sanırım kasası değişecek.

Fikirlerinizi aldıkça +\-leri ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomatoes -- 20 Mart 2017; 16:9:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ikisi arasında polo derim ama madem 1,0 a bakıyorsun fiesta 1,0 turbo motorada bakmalısın. Ödüllü motordur. ayrıca fiestanın kullanımıda zevk veren bir arabadır. fiyat/performans karşılaştırması yapabilirsin. (poloyu kötülemiyorum güzel araba seçenek katıyorum)

evet polo 1.2 çok daha rahat satılır ve piyasada çoktur. corsanın bırak 1.0 ını yeni kasa çok yok. ayrıca donanım olarak corsa nın hala arka camları manuel nefret ederim. Unutmamalısın ki 1,0 motorların alıcısı azdır 1.0 motor korkutur milleti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 20 Mart 2017; 17:37:0 >
  • polo alırdım macera aramazdım
  • Polo lounge donanım almanızı öneririm

• MetalWave kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, fiestaya da bi göz gezdireceğim.

• Sağolun yorumlarınız için, neden polo 1-2 şey söyleyebilir misiniz?

• 2 yil 45.000 kmdir tsi manuel polo kullaniyorum.Aractan piyasada hakikaten cok fazla var.Kendi aracimi ciddi olarak bazen karistiriyorum.Malzeme kalitesi fena degil.Trim sesleri gelmeye basladi.Yakit olarak 5 de yakarsin 12-13 de sana kalmis.Merak ettigin olursa cevaplarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzdrk -- 20 Mart 2017; 23:43:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    1.4 Tsi Vs 1.0 Tsi
    4 yıl önce açıldı
    1.5 tdci Vs 1.3 multijet
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tomatoes kullanıcısına yanıt
    en büyük sebep tabiki 2. el, bütün ülke b sınıfında polo demiş, satarken, parçasını ustasını ararken çok zahmete girmezsin
    corsadan daha konforlu
    daha güvenli
    daha ekonomik
    motor olarak yine poloyu önde görüyorum hem torku fazla hemde hacmi, ikisi de 1.3 vergi dilimine giriyor, aynı vergiyi ödedikten sonra daha büyük hacimli motoru tercih etmek daha mantıklı
  • ogzdrk O kullanıcısına yanıt
    Experimentation E kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler hocam, benim de tercihim biraz daha polodan yana olmaya başladı.
  • Ben olsam 1.0 fiesta bakardım.

Bunların arasından polo.Yalnız lounge bakabiliyorsanız çok iyi olur
  • Corsa yi secmezdim

• opel alınacaksa en kötü astra bakılmalı. corsanın rakipleri daha iyi.

manuel alacaksan, durumunda yeterli ise Ford'un 1.0 ına bakmana gerek yok. Ama polonunda boş arabasına bakma. şirket aracı gibi kalıyor. polonun boş donanımı yerine ben fiesta 1,0 titanium tercih ederim.

O değilde Seat'ın polo seviyesinde hangi aracı var?
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Hocam o donanım benim de aklımda ama bütçeyi biraz daha zorlamak gerekiyor onun için, yoksa 10 numara olurdu lounge donanım bir polo.

• MetalWave kullanıcısına yanıt
    Polonun trendline donanımını ben de çok boş buluyorum, oyuncak gibi geliyor ne yalan söyleyeyim :) Comfortline da biraz daha doluyor araba en azından. Astralar da bütçeyi biraz zorlama istiyor hocam, yoksa corsayı düşünmez astraya odaklanırdım.

Seatın da ibizası var sanırım polo düzeyinde, bir kaç ay önce fiyat anlamında çok daha ucuzdu en baz polodan, şimdi neredeyse kafa kafaya fiyattan satıyorlar ikisini.

• Bende dizel olani mevcut fakat 1.2 tsi test etmiştim. Kim nederse desin sınıfının lideridir polo. Konfor,işçilik,yalıtım ve malzeme kalitesi.

• İkisi arasından polo ama fiestaya da bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 22 Mart 2017; 0:53:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.