Şimdi Ara

Corporate Antivirüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 ayrı noktada ve toplamda 150 civarında bilgisayarlar sistemimiz üzerinde şu anda McAfee Avd 8.01 Enterprise sürümü antivirüs yazılımı kullanıyoruz.

Uygulamalar ve loglar efektif olarak ( clientlerde disable hakları olmamasına rağmen ) gösteriyorki tarama ve koruma enginesi bazı durumlarda yetersiz kalıyor. Özellikle internet kullanımına karşı getirdiğimiz kısıtlamalar ( firewall + websense gibi çözümler ) sonucunda, internet üzerinden gelebilecek tehditler karşında yeteri kadar kullanıcıların güvende olmasına rağmen başta flash bellekler olmak üzere taşınabilir depolama aygıtları yüzünden sorunlar yaşamaktyız ve bu ölçüde mcafee den memnun değilim.

Açıkçası alternatif bir çözüm arıyorum ve birçok güvenlik yazılım firmalarından gerek demo sürümler gerekse teknik bilgi istedim. Ancak demo yapma şansım olmadığı için bu konuda olası tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Tavsiyelerinizde lütfen şunları göz önünde bulundurun.

- Normal kişisel kullanıma ait programlar ile ilgilenmiyoruz. bu yüzden evde yada iş yerinde bireysel olarak kullanılan programları tavsiye etmeyiniz.
    - Software Migration yapabilen firmalar bir tercih sebebi olacaktır.
    - Internet Security, spam filtreleme yada buna benzer fiziksel koruma cihazları ile beraber gelen çözümleri düşünmüyoruz.

İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim...

• Tavsiyesi olan yok mu ?
  • Bu konu ile ilgili yani, kurumsal ürünler ve ciddi anlamda koruma sağlanayabilecek, usb bellekler ile ilgili tam çözüm sunabilecek 3 güvenlik yazılımı ile görüşme/test ve araştırmalarım neticesinde Kaspersky Business Space Security üzerinde yoğunlaşmış bulunmaktayım.

İlgilenenler olabilir diye bilgilendirme yapmak istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avast vpn
    11 yıl önce açıldı
    avg antivirüs
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.