Bildirim
corollanız ne kadar yakıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: tcdd4242
Efsane kasa corollanız ne kadar yakıyor ;
Kullandıgınız şehri,litreyi(şehir içi olarak),hangi yakıt türünü kullandıgınızı ve araç modelini belirtiniz
-Konya
-9 lt
-Lpg
-97 xei
2005 eski kasa değil ama Aksaray şehir içi 320 km 70 tl gaz ...Doldurup 320 gittim ve aynı yerden tekrar doldurdum.....Tabii benzin de yakmıştır.... -
Gayet güzel sonuçlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şubatta 920 km'de düz hesap 150 tl yaktı.Lpgli.93 model 1.3 xe.Sabit 2700-2800 devir 90 km hız.Yüksüz 110 kg şöför.(Tokat-Manisa arası) -
Çok iyi valla bu değer baya az 16,3 kuruş çıkıyor hesap dizel araçlar görmüyor bu değerleri -
Evet gayet şahane.Yazdığım gibi çok sakin kullandm ve otobüsle 14-15 saatte aldığım yolu 11 saatte aldım.100le gitseydim en fazla bir saat daha düşerdi ama hiç gerek yoktu. -
2009 elegantla dolu depo lpg 412 km gittim. 95'e fulledim ortalama 23 krş. benzin hariç. -
Şehir içimi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şehir içi ancak okul yolum tenha toplamda ort. hızım 50 oluyor. bence az yakıyorum sizce? -
Gazı kaç liraya aldığınızı bilmiyorum hesabı litre cinsinden yaparsanız daha doğru olur
ben öyle bir ince hesap yaptım ki yol bilgisayarının gösterdiği değern %20 fazla yakıyorum. 8.76/100 yakıyorum. her iki sonuçta aynı yola çıkıyor.sizin jettanın yakıtı nasıl. 3 hafta önce 2012 1.2 comfortline aldık abime. -
Bizdeki dizel dsg şehir içi 21-22 kuruş yakıyor
Hayırlı olsun bu arada
Teşekkürler. Kazasız sürüşler diliyorum. -
Sağolun sizede -
2013 1.6 advance multi drive s. LPG Taktırmadım.
şehiriçi 8 - 8.5 lt. Trafik sıkışıklığı az.
şehir dışı 6.5 - 7 lt
araç 2,500 km de. Uzun yolda 110 km den aşağı gitmiyorum. Cruise kontrol kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canberk211 -- 24 Mart 2014; 14:57:56 > -
Bizim araç o kadar yaksa binemem ben ya lpg yi tavsiye ederim bir an önce -
2007 mmt benzinli corolla
Sehir ici 7.4-7.8 lt
Sehir disi 5.9-6.2 lt
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
95xei şehir içi 45 kuruş benzin hariç sirasiz sistem mimgas beyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 181501
95xei şehir içi 45 kuruş benzin hariç sirasiz sistem mimgas beyin.
Geçmiş olsun hocam Audi a6 kullanan arkadasım var tüple onlar 40 kurus yakıyor :) -
1.33 2012 model.
şehir içi 6 dışı 5.3
Tekirdağ
Benzer içerikler
- toyota corolla hybrid yakıt tüketimi
- multidrive s
- toyota corolla 1.4 d-4d yakıt tüketimi
- toyota corolla 1.4 d-4d motor yağı hangisi
- corolla vision dream farkı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X