Arkadaşlar 95 corolla 1.6 XEI var. Trigger değişme zamanı geldi. Sanırım set halinde satılıyormuş. Fiyatı yaklaşık ne kadardır? Sadece orijinali mi var piyasada yoksa çakması da var mı? Varsa ne kadar fiyat ve performans farkı vardır? Teşekkürler. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
benimde 1997 corolla XLİ var bugün kayış değişimi için sanayiye gittim her yerde fiyat farklı ögrendiğim fiyat gergi rulmanı ve kayış 130 ytl işcilik 60 ama araştırıyorum ankara merkezde daha ucuza bulabileceğimi tahmin ediyorum. benimde sormak istediğim yakın zamanda taktıran arkadaşlar varsa hangi markayı kaça aldıkları.
bence tam bılmemekle bırlıktee bıı 400tl gozden cıkartın derim
en azından 300 parca tutatarsa 100 de işcılık alırlar
Bizde 94 corolla var geçen sene ilk kez değiştirmiştik. Gittik parçacıdan 30 liraya aldıktanıdık bi oto tamirciye işçilik ödemeden değiştirdik. 2 gün sonra ses yapmaya başladı. Bu sefer gittik orjinalini 80 liraya aldık gene değiştirdik bu sefer ne ses nede başka bişey hiçbişey yok.
Sende önce git araştır orjinalini al götür bi tamircide değiştir. İşçilikle beraber şimdi tutsa tutsa 150 lira bişey tutar.