Şimdi Ara

Corolla cross mu ? Qashqai sky pack mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende ikisi arasında kalıp cross tercih ettim. şehir içi 7000 km yapıyorsanız senede mtv farkını kapatıyor zaten. Ancak Toyota nın basit özellikleri bile standart donanıma koymaması ve nostaljik dizaynı yakışmıyor gerçekten. tabi tercih etmemdeki en önemli etken 15 yıldır kullandığım corolla'mın hiç arıza vermemesiydi

• selam 16 yıldır aynı araca biniyorum accent bu da hiç arıza vermedi ilk sahibiyim rutin bakım dışında hiç masraf etmedim tabi bütün yağ takımları direksiyon şanzıman fren gibi hepsini 80 bin de değiştirdim o ayrı ama daha fabrikasyon balataları kullanıyorum ustama 2 yıldır değiştirelim diyorum olmaz diyor hala yeni diyor neyse konuya gelirsek bu sorunsuzluk fazla abartılıyor toyota konusunda tabi bu benim fikrim kendi durumum yok ama alacak arkadşlara hiö toyota cross önermiyorum kusura bakmayın zaten içine binen vazgeçer bu araba kötü olduğundan değil ama içi kötü kabul edelim bu devirde hiç cazip değil makyajlı QQ içine oturan cross almaz tabi tam hibrit çok güzel şu mtv farkı bile bence alınmamasına sebebtir

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.