2004 otomatik benzinli vvti sol aracım var. bu ara çok canımı sıkan bir soruna çözüm bulmaya çalışıyorum konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. Sorun şu: Araç rölantide + vitesde 2100 devirde titreme yapıyor. Ayrıca vites geçişleri sıkıntısız ve normal olmasına rağmen vites geçmeden önce titreşim oluyor. şöyle ki diyelim 1. den 2. vitese 3000 devirde geçiyorsa, 2500 de titreme yavaştan başlıyor 3000e kadar artıyor, vites geçince titreme kesiliyor. 2. vitestn 3.ye gececekken 4000bnde geçiyorsa 3500de başlıyor titreme 4000e kadar artıyor vites geçince kesiliyor.
Sorun ile ilgili iki farklı ustaya gittim: - Motor kulakları kontrol edildi ayar yapılmaya çalışıldı sorun yok denildi. - Krank kasnağı kontrol edildi eğiklik yok denildi - bujiler değişti (bakım olarak yaptırdım)
en son bir usta işin içinden çıkamadı volant da sorun olabilir servise götür dedi.
çok canımı sıkıyor bu titreme. bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilerini paylaşabilirmi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme