Bildirim
corolla 1,6 terra hb
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Valla ben bir Toyota fanatigi sayılırım ama sezarın hakkınıda sezara vermek gerekiyor denir ya ikisi arasında kesinlikle GOLF derim HB corollanın piyasasıda sedanına göre biraz nazlı GOlf görüntüsü olsun piyasası olsun imajı olsun 5 adım önde
Eğer Tüp takma gibi bir niyetiniz yoksa kesinlikle Golf
Yok eğer Tüp taktırmadan yapamam diyorsanoz Corolla HB daha iyi bir seçim Çnkü tüpta sorunsuz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardeşen -- 26 Aralık 2011; 10:02:45 > -
yorumun icin tesekkurler golf 4 2001 model ama toyota 2005 model alacagım her iki modeldede tup var bnm icin cok zor bi secim bi terra modeli fazla donanımlı degilmis galiba. -
2001 MODEL GOLF DE iyi bir seçim olur ama yaşı benim kriterlerime göre dolmuş(10 yaşını doldurmuş arabalara çokk çookk çokk temiz düşük km li olmadıkça yaklaşmam) 2005 model temiz bir hb corolla sol hem donanım olarak hemde sorunsuzlukta çok iyi bir seçim olur :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardeşen -- 27 Aralık 2011; 14:08:22 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X