Şimdi Ara

Corning Gorilla Glass 3 Ne Ayak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Imzamda goruldugu uzere g2 adli telefona sahibim. Telefon gorilla glass 3 cam iceriyor. Cizilmez ekran diyorlar. Jelatinsiz kullanim sorun yaratir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim çizilmez diye bir tabir yok.çizilmeye karşı dayanaklı diye bir tabir var.

yani bu ne demek ? yine çizilir.ama biraz zor çizilir demek.

çizilmez diye birşey yok.

ben jelatinsiz kullanıyorum şu güne kadar tek bir çizik bile yok.

çizilmez ekran diyenlere uyuz oluyorum nasıl çizilmez ya ? neyi çizilmez ? parçalara ayırırım ben o ekranı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

kardeşim çizilmez diye bir tabir yok.çizilmeye karşı dayanaklı diye bir tabir var.

çizilmez ekran diyenlere uyuz oluyorum nasıl çizilmez ya ? neyi çizilmez ? parçalara ayırırım ben o ekranı.

Hocam fena atar yaptiniz Herhalde kiyamete kadar cizilmez ekran goremeyecegiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

kardeşim çizilmez diye bir tabir yok.çizilmeye karşı dayanaklı diye bir tabir var.

Hocam fena atar yaptiniz Herhalde kiyamete kadar cizilmez ekran goremeyecegiz.

• Bence pek güvenme ama jelatinsiz de kullanma. O kadar emek edip kazandığın parayı verip alınıyorsa bu cihazlar, biraz emeğe saygı gösterilmeli. O emek ya senindir ya da akşama kadar çalışan anne-babanındır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış bilmiyorsam bizim G2 lerde GG2 mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • new-desing N kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, çıkmadan önce öyle deniliyordu ama çıktıktan sonra özellikle vurgulandı cgg3 olduğu...
    Kısaca Optimus G2 Corning Gorilla Glass 3 ile güçlendirilmiş bir cihazdır Galaxy s4 ile birlikte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gorilla glass victus 2
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Yok hocam, çıkmadan önce öyle deniliyordu ama çıktıktan sonra özellikle vurgulandı cgg3 olduğu...
    Kısaca Optimus G2 Corning Gorilla Glass 3 ile güçlendirilmiş bir cihazdır Galaxy s4 ile birlikte

İyiymiş o zaman teşekkür ederim yeni bir bilgi öğrendim sayenizde. :)
  • benim s4 de bugüne kadar jelatinsiz kullandım herhangi bir çizik ile karşılaşmadım birde ağır sanayide çalışıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.