Bildirim
Corning Gorilla Glass 3 Ne Ayak?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
kardeşim çizilmez diye bir tabir yok.çizilmeye karşı dayanaklı diye bir tabir var.
yani bu ne demek ? yine çizilir.ama biraz zor çizilir demek.
çizilmez diye birşey yok.
ben jelatinsiz kullanıyorum şu güne kadar tek bir çizik bile yok.
çizilmez ekran diyenlere uyuz oluyorumnasıl çizilmez ya ? neyi çizilmez ? parçalara ayırırım ben o ekranı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
kardeşim çizilmez diye bir tabir yok.çizilmeye karşı dayanaklı diye bir tabir var.
çizilmez ekran diyenlere uyuz oluyorumnasıl çizilmez ya ? neyi çizilmez ? parçalara ayırırım ben o ekranı.
Hocam fena atar yaptinizHerhalde kiyamete kadar cizilmez ekran goremeyecegiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: azsussan
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
Hocam fena atar yaptinizHerhalde kiyamete kadar cizilmez ekran goremeyecegiz.
-
Bence pek güvenme ama jelatinsiz de kullanma. O kadar emek edip kazandığın parayı verip alınıyorsa bu cihazlar, biraz emeğe saygı gösterilmeli. O emek ya senindir ya da akşama kadar çalışan anne-babanındır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış bilmiyorsam bizim G2 lerde GG2 mevcut.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam, çıkmadan önce öyle deniliyordu ama çıktıktan sonra özellikle vurgulandı cgg3 olduğu...
Kısaca Optimus G2 Corning Gorilla Glass 3 ile güçlendirilmiş bir cihazdır Galaxy s4 ile birlikte -
quote:
Orijinalden alıntı: Led Zeppelin
Yok hocam, çıkmadan önce öyle deniliyordu ama çıktıktan sonra özellikle vurgulandı cgg3 olduğu...
Kısaca Optimus G2 Corning Gorilla Glass 3 ile güçlendirilmiş bir cihazdır Galaxy s4 ile birlikte
İyiymiş o zaman teşekkür ederim yeni bir bilgi öğrendim sayenizde. :) -
benim s4 de bugüne kadar jelatinsiz kullandım herhangi bir çizik ile karşılaşmadım birde ağır sanayide çalışıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X