Bu marka Yalın'ın yaptığı şarkılarla nasıl bu kadar izlenme oranı elde edebiliyor?Son şarkı 3 günde 1,8 milyon izlenmiş.Klipleri Cornetto yurtdışında yabancı oyuncularla çekiyor , araya 1-2 sahne Yalın yerleştirip izleyiciye Türk klibi diye kakalıyor.Kim bilir aynı klipleri farklı şarkılarla başka ülkelerde de yayınlıyorlardır. Müziğin bir marka ile bütünleşmesini , insanlara o markayı sürekli empoze etmeye çalışmasını da etik olarak doğru bulmuyorum , tabi bu ayrı bir konu.
Algida türkiye standartlarının çok ve çok üzerinde üretim yapan bir firma. Nasıl o kadar izlenim almış orasına bişey diyemem ama insanlarımızın ülker marka dondurma tüketmektense algida tüketmesini her zaman desteklerim.
quote:
Orijinalden alıntı: n0fx
Algida türkiye standartlarının çok ve çok üzerinde üretim yapan bir firma. Nasıl o kadar izlenim almış orasına bişey diyemem ama insanlarımızın ülker marka dondurma tüketmektense algida tüketmesini her zaman desteklerim.
Dondurma tüketiminin konuyla bir alakası yok zaten dondurma mevsimi değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme