Şimdi Ara

Corki Nerfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın bir zamanda Corki'ye nerf gelmişti. Nerf'ten önce OP falan deniliyordu şimdiki durumu nedir? Birde gelen nerfi ayrıntısıyla birisi kopyalayabilir mi aradım bulamadım. Çünkü Corki almak istiyorum çok zevkli bir hero bence.

• Tum nerfler hikaye , q atilan kisiye miss chance veriyordu , bu da karsidaki ad carrye karsi avantajli olmanizi sagliyordu , artik daha dengeli.Hala gayet saglam bir ad carry.
  • Damage nerfleri dışında en önemli nerf q'sunun artık Blind atmaması,onun dışında sorunu yok champ'in
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Tum nerfler hikaye , q atilan kisiye miss chance veriyordu , bu da karsidaki ad carrye karsi avantajli olmanizi sagliyordu , artik daha dengeli.Hala gayet saglam bir ad carry.

Hikaye? Oyunun en squishy herolarından birisinin blind özelliğinin tamamen kaldırılması nerf falan değil yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Tum nerfler hikaye , q atilan kisiye miss chance veriyordu , bu da karsidaki ad carrye karsi avantajli olmanizi sagliyordu , artik daha dengeli.Hala gayet saglam bir ad carry.

Hikaye? Oyunun en squishy herolarından birisinin blind özelliğinin tamamen kaldırılması nerf falan değil yani?

Blind disindakiler hikaye yazacaktim , 15 saattir yoldayim yanlis yazmisim.Blind da %35 di , o haliyle bot lane de corki + support baska bir ranged + support u her turlu eziyordu , artik daha esitler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Blind disindakiler hikaye yazacaktim , 15 saattir yoldayim yanlis yazmisim.Blind da %35 di , o haliyle bot lane de corki + support baska bir ranged + support u her turlu eziyordu , artik daha esitler.

Yani hala alınabilir? Onun yerine başka bir AD Carry almalı mıyım yoksa Corkiyle de iş yapar mıyım hocam? Nerften sonra fazla damage veremediğini düşünüyorum.

• Nerften sonra corki görmedim bence işe yaramaz artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Azir Ult-Video
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunda adam akıllı escape'i olan nadir DPS'lerden corki. Early burst ve poke olarak da diğerlerinden pek bir eksiği yok yani.
  • arkadaş sen ne kasıcan dps ? o zaman sadece AD kasıcaksın üstünede biraz A.S ne nerfi ben hiç hatırlamıyorum onun blindi teemonunki kadar kullanışlı olduğunu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.