Şimdi Ara

Corki Hakkında -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2-Artıları ve eksileri nedir?

3-Nasıl bir build kullanılmalıdır?

4-Nasıl oynanılır? (Yani oynarken nelere dikkat etmek gerekir,yetenekler(skil) ne zaman ve nasıl kullanılmalıdır?) <(Çok saçma bir soru oldu ama...:))

5-Yetenekleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

Yazılı sorusu gibi oldu ama sizler için sorun olmaz umarım.
    Her soru 20 puan,dikkatli cevaplayınız. :)

Başarılar.
    Batudodo

Düzeltme:http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/double-triple-quaduple-penta-ace-31564 Sizce bu build işe yarar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batudodo -- 7 Şubat 2011; 2:57:19 >

• 1- Corki iyi bi karakter, Hybrid carry denebilir.
    2- - olarak movespeed biraz yavaş denebilir, onun dışında oyundaki en iyi carrylerden birisi, Reveal yapan skill var, Long range harras yapabilceğin ultin var, Armor kıran E var.. iyi escape ya da bitirmek için adam yakalamanı sağlıcak W var... Belki biraz CC eksiği vardır da o da pek sorun değil.
    3- Hızlı kasabiliceksen ilk bi manamune, üstüne tforce, üstüne hextech + defansif bişeyler ya da defansif bişeyler + hextech
    4/5- W genelde kaçmak için kullan, E teamfightlarda kullanırsın, yani lane'de 1v1 yaparken onla pek bi iş olmaz. Q farm için kullanırsın, facecheck yapmamak için kullanırsın ve yine tabiki teamfight'da kullanırsın, ulti big one dmg atmak için idealdir, diğerleri sadece banshee kırmaya, ufaktan harras yapmaya ya da creep kesmeye yarar. Nasıl oynarsın, Klasik bi ranged carry denebilir, Pozisyonun yanlış olursa W attın, flash attın, bi daha pozisyon yanlış olursa sadece W kurtarmaya bilir. Passive'in true dmg atmanı sağlar az biraz, ama passive TRUE DMG VAR! diyerekten full AD kasmanı tavsiye etmem.

Ve bence o build güzel değil O kadar fazla dmg pek bi işine yaramaz, biraz hp/armor/mr tarzında bişeyler alman daha iyi 15-16k o itemları alcağına daha sağlıklı daha verimli olabilceğin bi build bulabilirsin. Mesela bi Tforce olmadan o kastığın AP'lerin pek fazla bi anlamı olmaz, Tforce'un Attspeedinden tut, oto att slow'una, Sheen passive ine hepsinden yararlanan bi karakter corki.

• Peki o anlattıklarınız gibi eşyalar alan bir build var mı mobafiredekiler içinde ?
    Yani bu Buildler arasında en iyisi hangisiyse en kullanışlısı hangisiyse gösterebilir misiniz?

Mobafire CORKİ bölümü =http://www.mobafire.com/league-of-legends/corki-guide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batudodo -- 7 Şubat 2011; 12:17:44 >
  • Oynayışını tek sevmediğim karakter sanırım, sevemiyorum bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik

Oynayışını tek sevmediğim karakter sanırım, sevemiyorum bir türlü

Sizi uçak tutuyor herhalde :)

Neden sevmiyorsunuz ki?

Kusuru nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batudodo -- 7 Şubat 2011; 13:23:14 >
  • uzun zamandır corki oynuyorum şunu söyliyebilirim mid de rakip tanımaz en azından ben tanımıyorum
    1-dediğim gibi rakip tanımaz team fightlerda alan blindıyla çok iş görür e skilli armor reduc. ediyo buda tanklara karşı bi avantaj
    2-eski olarak squishy diyebilirim ama o sorunuda banshee le çözebilirsin genede çabuk ölürsün
    3-ben dorans blade
    manamuna
    trinity force
    banshee veil gidiyorum yada trinity force dan önce black cleaverda denenebilir
    4-w skillerini özellikle adamların gelemeyeceği yönlere kullan mesela duvardan atlamak gibi vs. onun dışında senin yeteneğine kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

uzun zamandır corki oynuyorum şunu söyliyebilirim mid de rakip tanımaz en azından ben tanımıyorum
    1-dediğim gibi rakip tanımaz team fightlerda alan blindıyla çok iş görür e skilli armor reduc. ediyo buda tanklara karşı bi avantaj
    2-eski olarak squishy diyebilirim ama o sorunuda banshee le çözebilirsin genede çabuk ölürsün
    3-ben dorans blade
    manamuna
    trinity force
    4-w skillerini özellikle adamların gelemeyeceği yönlere kullan mesela duvardan atlamak gibi vs. onun dışında senin yeteneğine kalmış

Peki sizin skorlarınız nasıl yani kaç kişi öldürüyorsunuz,kaç kere ölüyorsunuz bir maçta ?

Mobafireden kullanmamı önerdiğiniz bir build var mı?
    Sizin buildinizde güzelmiş.

Düzeltme: Bu arada Hybrid carry ne demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batudodo -- 7 Şubat 2011; 14:00:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: batudodo

quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

uzun zamandır corki oynuyorum şunu söyliyebilirim mid de rakip tanımaz en azından ben tanımıyorum
    3-ben dorans blade
    manamuna
    trinity force

Peki sizin skorlarınız nasıl yani kaç kişi öldürüyorsunuz,kaç kere ölüyorsunuz bir maçta ?

Mobafireden kullanmamı önerdiğiniz bir build var mı?
    Sizin buildinizde güzelmiş.

Düzeltme: Bu arada Hybrid carry ne demek?

demin mesela 18/4 yaptım fakat geriden çalışmanız lazım bi sana kitlenirlerse direk yatıyosun onun dışında genelde 10+ kill gibi oluyo skorlarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.