elimdeki bu malzemelerle kaça çıkarta bilirim arkadaşlar power supply gereklimi eger gerekli olursa ne almamı önerirsiniz ama elbette öncelikle elimdeki malze ile kaça çıkarta bilirim teşekkürler..
İşe güç kaynağını çöpe atmakla başlayabilirsin.
yani bu demektirki mecburen alıcaz anlamına geliyo :) peki hangisini onerirsin arkadaşım...
ileriye dönük bişey mi istiyorsun yoksa fazla uçmaya gerek yok kalite olsun yetermi diyorsun mesela bende 350w fsb var gül gibi geçinip gidiyoruz.
arkdaşlar birisi cvp versin yaw ......
Ben bu işlemciyle ve bu sogutucuyla neler yapabilirm....
İntel E6600 Core2Duo 2.4 GHz
Zalman 9700 LED sipariş verdim geliyor....
ama güç kayanğı sanırm dandik.... O/C Denesem bişey olurmu
BİES 230volt 380 Watt böyle bi psu var....
Ati X1600 Pro var.
SkyStar2 Tv kartı var.
250 Gb Sata2 HDD
80 Gb HDD
LG DVD-RW var...
....
380 watlık pi psu var bende O/C yapsam işe yararmı.... Yoksa kesinlikle sorunlarlamı Karşılaşırım.....
380 yazıyor olabilir ama bu gerçek mi onun için sağlam bi psu almakla başla işe soğutucu iyidir ama dedeğim gibi psu ofsayt
evet 380 Wattlık markasıda bies diye bişey yaw...... Yani kesinlikle PSU yu değiştirmem mi gerekecek ....
Ewet kardeşim bies hayatımda duymadım böle bir psu muhtemelen dandik bişeydir. Aşağıdaki linkten seçimini yap al bi tane kalitelisinden.Riske atma sistemi paraya kıy.
Anladım bugun pederle konuşiyim yeni bi psu alalım gelecege dönük bişey...... TEşekkür ederim arkdaşım ...
Reca ederim dostum.Her zaman suallerinize munasip bir cevap vermekle yükümlü bulunacağım biraz bület ersoy gibi oldu galiba
O/C işine bulasmayı düşünüyorsan arkası gelecek demektir,sen en iyisi 500 veya 600 Watt'lık Thermaltake,silverstone,tagan,be quiet,titan,enermax gibi kalite bi PSU almaya bak.
bence fsp bluestorm2 al 500watt
620 wattlık enermaxı öneririm fiyat olarak pahalıdır ama çok sağlamdır
quote:
Orjinalden alıntı: yavuzzselimm
bence fsp bluestorm2 al 500watt
. Fiyatı da 89$+kdv
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme