Şimdi Ara

Çöpçünün bile iphone u var benim yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahip olmadigim icin sikayet etmektense insanlarin iphone alacak parayi nerden buldugunu sorguluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben ne insanlar gordum icinde elbisesi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöpçü ol ne güzel iphone 7 256 gb telefonun olur belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm maaşını ona veriyor evde aç aç bekliyorlar.Beynisiz kısaca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

Ben ne insanlar gordum icinde elbisesi yok

Ne elbiseler gördüm içinde meme yok

• çöpçü olmak kötü birşey mi? sen kim oluyorsun ki alın teriyle eve ekmek götüren adamı aşağılıyorsun? o adam ikinci sınıf mı ki son model telefon kullanamasın? çöpçü kadar kafanıza taş düşsün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediyede iyi para var, sende çöpçü ol, sende iphone al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nerden çykartyyosunuz böyle ?eyleri biz neden görmüyoruz o eli iphonelu "fen i?leri" i?çilerini ? haybeden oss*rup durmayyn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

quote:

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

Ben ne insanlar gordum icinde elbisesi yok

Ne elbiseler gördüm içinde meme yok

bende ne celikler gordum icinde adam yok, ne adamlar gordum giyecek kesisleri yok

• quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

çöpçü olmak kötü birşey mi? sen kim oluyorsun ki alın teriyle eve ekmek götüren adamı aşağılıyorsun? o adam ikinci sınıf mı ki son model telefon kullanamasın? çöpçü kadar kafanıza taş düşsün.

Saçmalıyosun. Kimse kimseye aşağılamaya çalışmıyor. Sorun, insanların ayda 900 liraya, eve ekmek götürmeye bile yetmeyecek kadar bir parayla, kıt kanaat geçinmesine rağmen hiç ihtiyacı olmadığı halde sırf şekil yapmak için 24 ay taksitle 3000 liralık telefonlar alması. İnsanların evi yok arabası yok ay sonunu zor getiriyor, borçlar gırtlakta ama 3000 lirayı telefona verecek parası var, hadi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: digerkisi

quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

çöpçü olmak kötü birşey mi? sen kim oluyorsun ki alın teriyle eve ekmek götüren adamı aşağılıyorsun? o adam ikinci sınıf mı ki son model telefon kullanamasın? çöpçü kadar kafanıza taş düşsün.

Saçmalıyosun. Kimse kimseye aşağılamaya çalışmıyor. Sorun, insanların ayda 900 liraya, eve ekmek götürmeye bile yetmeyecek kadar bir parayla, kıt kanaat geçinmesine rağmen hiç ihtiyacı olmadığı halde sırf şekil yapmak için 24 ay taksitle 3000 liralık telefonlar alması. İnsanların evi yok arabası yok ay sonunu zor getiriyor, borçlar gırtlakta ama 3000 lirayı telefona verecek parası var, hadi ya

o mesele seni ilgilendirmez. adamın parasıdır, kendi kazandırmıştır istediği gibi harcar. o adamı sen beslemiyorsun ki, parasının hesabını sorasın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.