Şimdi Ara

Copa touchline klima incelemem. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
16.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: codename34

Konuyu hortlaticam ama kullanan arkadaş son durum bilgisi verebilir mi teşekkürler
    Hocam wifi kontrol noktasında sıkıntı var, cihazların içinden artık wifi kiti çıkmıyor. Bende kit de var ama server ile alakalı sorun yaşıyorum, onun haricinde;

Cihaz günde ortalama 20-22 saat açık, eşim 9 aylık hamile sıcaklara hiç dayanamıyor, aslında hiç kapatmayacağım ama aralıksız günlerce çalışmasından tırstım açıkcası o yüzden sabahları birkaç saat dinlendiriyorum.

Ses konusu;telefonla ölçtüğümde fan1de olunca 29db fan3te olunca 39-40db verisini alıyorum yani fabrika verisi doğru. Genelde fan1de çalıştırıyorum, gece yatarken veya gündüz falan asla cihaz kendini hissettirmiyor. Sesten yana şikayetim yok.

Soğutma performansı; bakır boru+vakum+temiz işçiliğe birde cihazın performansı eklenince tek kelime diyebilirim mükemmel. Benim beklentimi aştı.

Fatura; geçen ay 30-35tl faturada farkettirmişti ama bu sefer ne gelecek bende çok merak ediyorum.

Sonuç şimdilik maşallah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

Hocam wifi kontrol noktasında sıkıntı var, cihazların içinden artık wifi kiti çıkmıyor. Bende kit de var ama server ile alakalı sorun yaşıyorum, onun haricinde;

Cihaz günde ortalama 20-22 saat açık, eşim 9 aylık hamile sıcaklara hiç dayanamıyor, aslında hiç kapatmayacağım ama aralıksız günlerce çalışmasından tırstım açıkcası o yüzden sabahları birkaç saat dinlendiriyorum.

Ses konusu;telefonla ölçtüğümde fan1de olunca 29db fan3te olunca 39-40db verisini alıyorum yani fabrika verisi doğru. Genelde fan1de çalıştırıyorum, gece yatarken veya gündüz falan asla cihaz kendini hissettirmiyor. Sesten yana şikayetim yok.

Soğutma performansı; bakır boru+vakum+temiz işçiliğe birde cihazın performansı eklenince tek kelime diyebilirim mükemmel. Benim beklentimi aştı.

Fatura; geçen ay 30-35tl faturada farkettirmişti ama bu sefer ne gelecek bende çok merak ediyorum.

Sonuç şimdilik maşallah :)

Alıntıları Göster
    Harika, evdeki Bosch marka inverter klima dengesizin birisinin yanlış montajı sonrası su atmaya başladı bende sattım baymak elegant ve Copa arasında kaldım garanti 5 yıl ikisinin de tasarruf olması da önemli tabi Antalya'da klimasiz yaşanmıyor, cevap için teşekkürler minik yavrunuzu sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.

• codename34 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, amin inşallah. Hangi markayı taktırırsanız kesinlikle ve kesinlikle bakır boru+vakum yaptırın hocam. İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

Teşekkür ederim, amin inşallah. Hangi markayı taktırırsanız kesinlikle ve kesinlikle bakır boru+vakum yaptırın hocam. İyi günler.
    hocam Server ile ilgili sorun derken, modeminiz ile mi ilgili yoksa kullandıgınız uygulama ile mi ilgili? bu kitleri biraz araştırdım.: birçok firma aynı kiti kullanıyor osk 102 diye geçiyor. siziki de aynısı sanırım( wifi adaptore benziyor.)

Copa touchline klima incelemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsreklams -- 31 Temmuz 2018; 15:7:12 >

• kutsreklams kullanıcısına yanıt
    Bendeki kitin resmi var hocam ilk sayfada, aslında sorun cihazdada olabilir, telefonda görünmüyor bir türlü, ilk başta görünmüştü eşleştirdim sonra kayboldu cihazı da kontrol edemiyorum kaldı öyle, servisi aradım haftaya arayın gelip bakalım dediler ama ben çok yoğun çalışıyorum bir türlü geri dönüş yapma fırsatım olmadı kaldı öyle.

• Fatura geldi; klimasız gelen faturalara göre kıyaslarsam 50-60tl falan yaktığını düşünüyorum %9 zamlı haliyle. Fakat geceli gündüzlü açıktı. Maşallah diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 5 Ağustos 2018; 5:37:42 >
  • hocam çok güzelmiş. bende geceleri 28 de bırakıyorum ev mis gibi oluyor. bu arada wifi olayını halledebıldınız mı? sizden birşey rica edebilirmiyim: wifi kitin onlu ve arkalı resmini paylaşabilirmisiniz.
    Hocam ben bu aralar çok yoğunum klima wifi işi aklımda bile değil, servisi arayıp gün alıcamda o arkadaş gün geldiğinde evde olacağım da ohoo bana çok uzak :) hem üstelik wifi olayı çokta elzem değil benim için olmasa da olur, tüm gün kapalı olsada eve saatler sonra dışarıdan geldiğimde hemen soğutuyor odayı maşallah, tabiki hocam akşama önlü arkalı resmini çeker editlerim.

Siz memnunmusunuz klimadan? Ses olayı nasıl? Performansı nasıl? Benim gibi fan düşük seviye yeterli mi? Tek ben yorumluyorum sizinde katkıda bulunmanız daha objektif olur.

Edit: bende cihaz geceleri 26-25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 6 Ağustos 2018; 10:3:4 >
  • Hocam 3+1 ev için ufak odaya monte ettirdim klimayı. tahmini 80 m2 ev için , klimanın oldugu oda gayet güzel serinliyor diğer odalar ve salon un sıcaklıgını kırıyor. geceleri 28 de çalıstırıyorum klimayı otomatik fan yapıyorum gayet sessiz çalısıyor. 26,25 e alınca fan otomatik olarak hızını arttırıyor. ilk çalıştırmam da 25 ile başlıyorum, 45dk-1 saat sonra 28 e alıp bırakıyorum. kısacası klımadan memnunum yaz sıcaklarında geceleri gayet iyi serinletiyor. sabah 6,30-7 gibi klimayı kapatıyorum. bu yuzden klimayı netten kontrol etmek çok cazip gelecek benim için, fakat klimanın içinden wifi aparatı çıkmaması beni üzdü doğrusu. zaten klimayı aldıgım site de ürün açıklamasına wifi aparat için açıklama eklemiş(opsiyonel diye). 150 tl gibi fiyatı var. durumum itibari ile kiti alamıyorum. nette araştırmalarım da bu kitin aslında wifi adaptor ve uart modul un birleşiminden oluşan bir devre oldugu kanısına vardım. bu kitin amacı wifi ile klimayı modem e bağlamak(ama 2 yonlu uart mode). sonrasında zaten bulut üzerinden klima kontrol edilebiliyor diye düşünüyorum.

28 derecede nasıl serinliyorsunuz ?

• -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Hocam 21-22 dereceye alıp yatarsanız sabah medyum keto gibi kalkarsınız. Yada üzerinize yorgan alıp yatmanız lazım, yorgan ile yatmakta saçma olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutsreklams

hocam çok güzelmiş. bende geceleri 28 de bırakıyorum ev mis gibi oluyor. bu arada wifi olayını halledebıldınız mı? sizden birşey rica edebilirmiyim: wifi kitin onlu ve arkalı resmini paylaşabilirmisiniz.

• hocam. çok tesekkur ederim.
  • Herkese merhaba, lymph ‘ye de özelden yazmıştım. Başka kullanan arkadaşlar da var sanırım. Bir kaç sorum olacak, bilgilendirirseniz sevinirim;
    1) Üründen hala memnun musunuz?
    2) DemirDöküm A5 ve Baymak Elegant Prime ile bu üçü arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur? (DemirDöküm 2.700₺, Baymak 2.600, Copa 2.400₺. DemirDöküm’de garanti 2 sene sanırım.)

*Ses sorunu, arıza problemi, servisin bulunubilirliği gibi konularda da bilgilendirirseniz sevinirim.
    Şimdiden çok teşekkür ederim. Hayırlı pazarlar.

• zinedli Z kullanıcısına yanıt
    Dmyi buraya da ekleyeyim herkes faydalansın.

Merhaba hocam, teşekkür ederim.
    Sayfadaki son durumdan bu yana değişiklik gözlemlemedim. Çalışma perfomansı çok iyi maşallah, soğutma ve nem alma görevini fazlasıyla yerine getiriyor. Bana 12btu yetersiz kalır mı acaba diye düşünüyordum. Benim salonum 28m2 evim akşama kadar güneş güneş alıyor ve dubleks olduğu için çatıdan gelen ısı ekstrası buna rağmen 35-40m2 olursa da olurmuş diyorum şimdi. Tabiri caizse ciğerli bir soğutucu kompresöre sahipmiş maşşallah.
    Bu kış merakımdan ısıtıcı performansını da test ettim oda beni hayret ettirdi. Cihazı açıp ayarlıyorsun 2-3dk sonra üflemeye başlıyor sıcak havayı.
    Ses konusunda; dış ünite salon balkonunda, çok yakın yani. Buna rağmen ne iç üniteden ne dış üniteden rüzgar sesi dahi duymadım.
    Servisi ben rahatlıkla buldum ama siz satın almayı düşünüyorsanız satın almadan önce mutlaka servisle iletişime geçin işinizi garantiye alın.
    Ben klimayı 1650tl ye almıştım(gg 50world puan kampanyası ile) o zamanlar baymak elegant 2200 idi. Şimdi fiyat makası azalmış o yüzden karar sizin.
    Nerden-hangi markadan alırsanız alın servisin üzerinde baskı kurun hocam gerekirse işten izin alın ama vakumlama montaj işçiliği adam gibi yapsınlar.
    Hayırlı pazarlar.

Edit; araştırmalarım sonucu klima kompresörünün hitachi olduğunu öğrenmiştim bir de onu ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 30 Haziran 2019; 13:4:55 >

• Hocam çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Cevabın sorusu da görünsün, soru şuydu;

Üründen hala memnun musunuz? Bir arıza, sorun çıktı mı?
    DemirDöküm A5 ve Baymak Elegant Prime ile bu üçü arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur? (DemirDöküm 2.700₺, Baymak 2.600, Copa 2.400₺ (DemirDöküm’de garanti 2 sene sanırım).
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinedli

Hocam çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Cevabın sorusu da görünsün, soru şuydu;

Üründen hala memnun musunuz? Bir arıza, sorun çıktı mı?
    DemirDöküm A5 ve Baymak Elegant Prime ile bu üçü arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur? (DemirDöküm 2.700₺, Baymak 2.600, Copa 2.400₺ (DemirDöküm’de garanti 2 sene sanırım).
    Bu fiyatlar 9000btu modeller için sanırım?

• hector81 kullanıcısına yanıt
    Yok hayır. Yerel mağazalardan sıkı pazarlık sonucu 12 binlik için aldığım fiyatlar.

Bursa’da oturuyorum, fabrikaya yakınım zaten. Gidip aldım Touch Line 12.000 liği. Her yerde de bitmiş stokları. Stoğunda ürün bulunan bir tane yer var benim bildiğim, o da 2.800₺ diyor.

Stoklarında smart kit kalmamış, onu alamadım doğal olarak.

Ama soft line her yerde var. Servisten öğrendiğim kadarıyla soft line ile sadece iç ünite görsellik farkı ve smart kit desteği varmış. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Ama bir kaç yerde soft line almayın diye yazmışlar/dediler.

• Hocam Lg Titan iyi bir model mi? Biraz övmüşsünüz. Hani hangi yönü iyi?

• bu klimaya yakın zamanda alıp kullanan var mı 12 000 olanı tercih edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.