Şimdi Ara

çöp içeriklerle vaktinizi geçirmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizi karamsarlığa iten konularla ve tv ile fazla ilgilenmeyin

bak adam almanyadan geliyor yollar ne güzel imkanlara bak

çöp içeriklerle vaktinizi geçirmeyinSahin Abdulyoutube
    sıla yolu izin yolu Türkiye kayser kapikule Avusturya Macaristan sırbistan Bulgaristan Gümrük Covid 19 Karantina 2021 yaz sesli güzel
    https://www.youtube.com/watch?v=Kt4WF2SOfEg

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

adamlardaki keyfe bak

• bu kadar uzun yol araçla gelinir mi yav çöp içeriklerle vaktinizi geçirmeyin 

• keyfin aga babası sizde yıllardır çalışmadan yaşıyorsunuz, emekli baba ananıza sırtınızı dayamışsınız
    bir eliniz a101 de diğer eliniz dhforum konudışı konu aç butonunda göbek kaşıyarak hayat zor diyorsunuz. size o almanyadaki türkle aynı imkanı verip sizi almanyaya götürsem, bana diyceğiniz şey, gün aydınlanmadan kaldırıyorsun, yemişim eurosunu aldığım para kiraya mortgage ödemesine gidiyor. neymiş 40yıl sonra almanyada 1800lerden kalma bir.evim olacakmış,yemişim ya almanyasını bana tavuk dürüm yeter bırakın ben memleketime gidecem. aynen bunu dersiniz işte. zora gelemeyen insanlarsınız bence. olayın sadece keyif yönünü görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insanno8693 I kullanıcısına yanıt

Adamdaki rahatlık kimsede yok adam kral gibi yaşıyor işte hanginizin mercedesi bmwsi audisi var

• C01aY kullanıcısına yanıt

bedelini ödersen seninde olur. mesela ben istesem peşin sıfır bmw mercedesler alırım çünkü bedelini ödedim. sende öde, sende al.seni tutan yok. almanyadakiler seni almanyaya gelme diye elini bağlamadı. sende git. ama aşırı kolay olur mu orasını bilemem. işin sonunda bana dürüm ayran yeter ben döner size bol şans yemişim bmw sini 20bin euro yaptım zar zor bunla bi dükkan açarım mis sonra yatarım diyebilirsin.işin sonu hep yatışa çıkmalı sizde.

• hocam sen a101e bi uğra yeni çikolatalar gelmiş mi.. 10liraya poşeti doldurur gelirsin. paketi açarken aynı anda konu aç tuşuna bas.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Adam Almanya'da kazanmış geliyor doğrusuda bu zaten hakediyor sonuna kadar biz ne yaptık test kitaplarıyla vakit geçirdik yazık degilmi bu gençlere vakitlerini boşa harciyorlar ama bırak harcasinlar haklarını savununca bana kızıyorlar

sende git dostum almanyaya. tutan var mı?Aber vielleicht ist nicht alles so fröhlich, wie es aus der Ferne scheint yani herşey uzaktan gözüktüğü gibi zevkli olmayabilir.

çöp içeriklerle vaktinizi geçirmeyin

Türk insanının is beğenmeyip zora gelince çalışmayı bırakmasından, yattigi yerden zengin olma isteğinden bıkmışsınız
    Haksız değilsiniz ama böyle insanlar ülkenin çoğunluğu degil diye düşünüyorum (tüm yaşları düşünürsek)
    Tabi reşit olan yeni neslin çoğunluğu bu kafada yetişiyorsa, ülke şartlarını bahane ederek tembellik ediyorlarsa üzücü.
    Adalet, hak hukuk vs yok diyerek tembellik ile bir yere varılmıyor.
    Madem zor da olsa ya yurtdışına kaç ya da burada bir isin ucundan tut.
    Ben isimi iyi yapıyorum, donanımlıyım diyen adam tr şartlarını beğenmezse yurtdışı adam kapıyor zaten yolları açık olsun kimse tutamaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yaş olmuş 30 bu saatten sonra gidip para kazansam ne anlamı var insanın hevesi kaçtı bir kere

30yaşa kadar yatmışsın kanka. a101de denemediğin çikolata bisküvi kalmamıştır. ben 17yaşında ailemin yanından ayrıldım ozamanlar telefonlarda internet falan yoktu. çıkış o çıkış. insanların ne bedeller ödediğini bilemezsin, o yüzden uzaktan bakıp vay .... vay diğerek arkalarından konuşma bence. 30yaş fazla değil ama rahata hazıra alışmış adam yapamaz gurbeti birşeyi bahane eder döner.

Sence benim paraya ihtiyacım varmi

hemde ne biçim ihtiyacın var.

paraya ihtiyacı olmayan adam, başkalarının bindiği arabaya gıpta ile bakmaz. istesem bende alırım der geçer.

hepiniz anlaşmış gibi aynı kafa yapısındasınız.

rahatını seven, zora gelemeyen, kolay para isteyen,kıskanç, hem atarlı hem kırılgan utangaç,hazıra konmak isteyen...

Demek istediğim şuydu bak adama en kötü Mercedes atlıyor geliyor herşeye sahipler

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

doğrudur hocam. ben tr şartları iyi demiyorum zaten. kesinlikle çok zor. ben şartları savunmuyorum berbat şartları bahane edenlere 3 kuruşluk babasının emekli maaşına çullananlara laf ediyorum. bak arkadaş benim paraya ihtiyacım yok rahatımı bozamam demeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 4 Mayıs 2022; 15:46:29 >

Yalancısın ikiyüzlüsün defol

• hangi konuda yalan söyledim yaw?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.