Şimdi Ara

Çöp Arjantin Milli Takımı. Messi ne yapsin? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
7.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • utanmasa Cabellero Romero > Allison Ederson diyecek
  • Sözde Real Madrid taraftarı ama tek yazdığı konu Ronaldo. Bize fanboy demiş bir de kıyamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o garibimde biliyor messinin daha iyi olduğunu ama kendini böyle trollükler yaparak avutuyor işte
  • Kendi konularında Paulinho'yu gömüp şimdi de Casemiro-Paulinho-Fernandinho 3lüsünü umarım Arjantin orta sahasından iyi görmüyorlardır futbol cahilleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Kendi konularında Paulinho'yu gömüp şimdi de Casemiro-Paulinho-Fernandinho 3lüsünü umarım Arjantin orta sahasından iyi görmüyorlardır futbol cahilleri.

Ronaldosporlu, biri Real Madrid'de diğeri Barcelona'da diğeri de Man. City'de as oynuyor.

Sevilla'da oynayan Banega, stoperden bozma Mascherano, İtalya ligi 6.'sı Milan'da oynayan Biglia.

Bu arada cidden merak ettiğim bir konu var. Ronaldo emekli olduğunda ne yapacaksın?
  • Fernandinho 32 yaşında. Casemiro zaten aman aman bir futbolcu değil. Paulinho'nun da kalitesi ortada. Bu kalas orta saha ile Arjantin'de zamanında gayet övülen Banega'yı karşılaştırıp Banega çöp demek. Kaç sene Barcelona'da iyi oynayan Mascherano'yu sırf yaşından dolayı gömmek (Fernandinho'da sanki çok genç ya da Paulinho). Yok yani siz futbol izlemeyi bırakın.

Biglia-Banega-Mascherano 3lüsü Casemiro-Paulinho-Fernandinho 3lüsünden çok daha iyi. Ayrıca ya orta sahaya itiraz edeceksiniz ya kaleciye benim yorumumdan. Orta saha argümanınızı boşa çıkarttım. Güya size göre Messi ortada oynayabiliyordu ya o zaman Arjantin'in orta sahası çok daha iyi olmuş olmuyor mu? Kaçacak yeriniz kalmadı galiba.

Kaleye gelirsek de 2 yıllık Alisson ile kaç yıl kalecilik yapmış tecrübeli Romero'yu bir mi tutuyorsunuz? Buffon 40 yaşında, tecrübeli diye översiniz ama kötü kaleci olduğunu kimseden duymadığım Romero'yu burda gömersiniz. Romero dediğimiz kaleci Arjantin'i 2014'te Dünya Kupası finaline çıkarmadı mı? 2014'te Arjantin maçları kaç kaç kazanarak finale çıktı? Almanya gibi fark atarak mı yoksa kalesini gole kapatarak mı?

Her yorumunuzda kendinizle çelişiyorsunuz. Fazlası yok.

• Evet beyler. Futbol otoritesi bullpower, Arjantin'in orta sahası daha iyi dediyse bizi çürütmüştür. Dağılabiliriz.
  • Arjantin Forvet dışında hiç bir yerde Brezilyadan üstün değil

Allisonun 2 yıllık kaleci olması Romerodan kat kat iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor oldu olacak tecrübeli diye 40 yaşındaki adamları kaleye koyalım o zaman? buffon ile romero kıyası yapmış sırf haklı cıkabilmek için

hadi utanmada yaz Cabelleroda Edersondan iyi kaleci nede olsa tecrübesi daha fazla

o küçümsediğin orta saha üçlüsü almanyayı yenerken arjantinin aynı gün 6 yiyordu birde çok daha iyi yazmış neyseki senin gibi isimlere bakıp futbol yorumlamıyoruz

Arjantinin Kalecisi çöp defansında otamendi dışında güvenilecek adam yok orta sahası çöp tek üstün olduğu yer forvet ondada higuain kazması yerine Aguero oynarsa

Neyse Haterciğim bunları sende biliyorsun ama işine gelmiyor tek amacın trollük

• Riyakarlık zor tabi. İspanya'dan 6 yerken Arjantin'in kadrosunun tam olmadığını herkes biliyor. Ama madem kaşındın o zaman kaşımakta sorun değil yaparız. Argümanımda bahsettiğim gibi 2014'te Dünya Kupası finali gelirken Arjantin'de kaleci ve defans mı övülüyordu (yani Mascherano ve Romero mu) yoksa sizin övmekte bitiremediğiniz Arjantin forvet hattı mı? Hadi ama riyakarlığı devam ettirmeyin. Bunun cevabını herkes biliyor. O zaman en çok övülen defans ve kaleciydi daha sonra da teknik direktör geliyordu.

Alisson 2 senelik kaleci ve 6-7 sene üst düzey kalecilik yapmış Romero'dan iyi değil. Hayır Romero'nun en üst seviyesini bilmesek senin gibi futbol yoksunu bir şekilde Alisson daha iyi diyeceğiz. Forma bakarak kaleci kapasitesi yorumlamam senin gibi 0 bilgiyle. Şu zamana kadar Dünya Kupası kaldırılırken tecrübeyi önemseyen insanların tecrübe hiçbir şeymiş gibi konuşması da beni bitiriyor. Ama amacınız belli sizin. Olası bir Arjantin başarısızlığında sorumluluğu fanboyunuz olduğu futbolcuya yüklemekten kaçınmak. Yine farklı mevkilerdeki oyuncuyu eleştireceksiniz küçük boylu futbolcu dışında. Sırf bu yüzden şimdiden zeminini hazırlıyorsunuz.

Brezilya'nın Almanya'yı 1-0 yenerken payı defansa vermeyip de orta sahaya çıkarmak. Orta sahada üstünlüğü kuran Almanya'ydı sana hatırlatalım. Maçı izlemeden yorum yapmışsın yine. Her zamanki gibi.

Ayrıca İspanya'nın kadrosu şuan Almanya'dan daha iyi durumda. Sadece Arjantin eksik çıktı o maça ki yorumumda bahsettiğim gibi Brezilya defansı ile Arjantin'i kıyaslamıyorum. Ama kalan mevkilerde Arjantin daha iyi bu açık ve net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 31 Mart 2018; 16:27:10 >

• 2018 deyiz 2014 diyor hala kardeş 4 yıl geçmiş yani oyuncular 4 yıl daha yaşlanmış 2014 deki sorun zaten defansda değildi sorun higuain denen kazmadaydı ancak aradan 4 yıl geçmiş bu bizim için önemli değil ama futbolcular için önemli o oyuncuların çoğu yaşlandı 2014deki mascerano ile bu seneki mascerano aynı seviyedemi futbol oynuyor? kendi kendini çürütüyorsun sürekli

Allison şuanki Romeroyu cebinden çıkarır hala romero daha tecrübeli diye üste cıkıyorsun haterliği bırakıp arada ronaldo videoları izlemek dışında diğer maçlara da bakmanı tavsiye ederim

edit : defansı sadece defans oyuncularının yaptığını düşünecek kadar da futbol cahilisin o orta saha o kadar dirençli olmasa almanya 3 4 atar geçerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeQiu -- 31 Mart 2018; 16:32:55 >

• quote:

Riyakarlık zor tabi. İspanya'dan 6 yerken Arjantin'in kadrosunun tam olmadığını herkes biliyor. Ama madem kaşındın o zaman kaşımakta sorun değil yaparız. Argümanımda bahsettiğim gibi 2014'te Dünya Kupası finali gelirken Arjantin'de kaleci ve defans mı övülüyordu (yani Mascherano ve Romero mu) yoksa sizin övmekte bitiremediğiniz Arjantin forvet hattı mı? Hadi ama riyakarlığı devam ettirmeyin. Bunun cevabını herkes biliyor. O zaman en çok övülen defans ve kaleciydi daha sonra da teknik direktör geliyordu.

Alisson 2 senelik kaleci ve 6-7 sene üst düzey kalecilik yapmış Romero'dan iyi değil. Hayır Romero'nun en üst seviyesini bilmesek senin gibi futbol yoksunu bir şekilde Alisson daha iyi diyeceğiz. Forma bakarak kaleci kapasitesi yorumlamam senin gibi 0 bilgiyle. Şu zamana kadar Dünya Kupası kaldırılırken tecrübeyi önemseyen insanların tecrübe hiçbir şeymiş gibi konuşması da beni bitiriyor. Ama amacınız belli sizin. Olası bir Arjantin başarısızlığında sorumluluğu fanboyunuz olduğu futbolcuya yüklemekten kaçınmak. Yine farklı mevkilerdeki oyuncuyu eleştireceksiniz küçük boylu futbolcu dışında. Sırf bu yüzden şimdiden zeminini hazırlıyorsunuz.

Brezilya'nın Almanya'yı 1-0 yenerken payı defansa vermeyip de orta sahaya çıkarmak. Orta sahada üstünlüğü kuran Almanya'ydı sana hatırlatalım. Maçı izlemeden yorum yapmışsın yine. Her zamanki gibi.

Ayrıca İspanya'nın kadrosu şuan Almanya'dan daha iyi durumda. Sadece Arjantin eksik çıktı o maça ki yorumumda bahsettiğim gibi Brezilya defansı ile Arjantin'i kıyaslamıyorum. Ama kalan mevkilerde Arjantin daha iyi bu açık ve net.

2014'de Messi olmasa Arjantin gruptan bile çıkamıyordu ne saçmalıyorsun yine

Yapılan üç maç var.

1. Bosna Hersek 1 - 2 Arjantin (Messi 1 gol)

2. Arjantin 1 - 0 Iran (Messi 1 gol)

3. Nijerya 2 - 3 Arjantin (Messi 2 gol)

Messi olmasaymış 1 puanla bitireceklermiş.

Ciddi ciddi Romero daha iyi falan demişsin. Forma bakarak yorumlamam falan. Vay be Neye göre yorumlayalım o zaman? Ronaldo'yu övmek için her şeyi deniyorsun ama olmuyor bullpower. Yaşlanmıyor mu bu oyuncular? Hep aynı seviyede mi oynuyorlar?

Bu arada 2014 DK'sının en iyi defansları Marcelo, Thiago Silva, David Luiz ve Hummels. 3'ü Brezilyalı. Rojo fena değildi. Ciddi ciddi Rojo, Pepe'den falan daha iyi de dersin şimdi sen

Bu arada Messi'nin fiziksel özellikleriyle alay edince ne kazanıyorsun bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DFD8C17B -- 31 Mart 2018; 16:46:25 >

• Kazanılması en zor kupa ektedir. Hatta oynamadan kazanmak gibi bir başarıyı hiç bir futbolcu elde edemeyecek. Çünkü o Ronaldo

Çöp Arjantin Milli Takımı. Messi ne yapsin?
  • Form durumuna göre yorum yapacaksan Salah>Messi falan demen lazım. Diyor musun? Kaliteyi gözardı ederek yapılan bir yorum. Gerçekten çok mantıklı. Futbolcuların hangi potansiyelde oynayacağına göre yorum yapmak geçici form durumuna göre yorum yapmaktan çok daha mantıklı.

Marcelo'da yaşlandı. Thiago Silva'da yaşlandı ancak gayet iyi oynayabiliyorlar. İniesta'da yaşlı ancak şuan Barcelona'da nasıl bir performans gösteriyor? Sadece yaşı bahane ederek kötü performans sergileyeceklerini mi düşünüyorsun? Romero Alisson'dan kötü kaleci falan değil. Form durumuna göre daha alt seviyeye koymak da saçmalık.

Romero>Alisson. Hala arkasındayım. Kalecilik olarak pek bir üstünlük yok ufak da olsa Romero derim ama tecrübe konusunda büyük fark var.

Defansı defans oyuncusu yapar demedim. Orta saha üstünlüğü diye bir kavramdan bahsettim. Bunu anlamayacak kadar körsün. Ya da yazılanları okumuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 31 Mart 2018; 17:54:10 >

• Finale gelene kadar kaç gol yedikleri ortada değil mi? 3 gol yemişler. Hayır sanki bana 7-8 gol yemişler de forvet katkısıyla finale gelmişler gibi konuşuyor. Verdiği örnekte de sadece grup maçları var eleme aşamasını asla koymaz. Niye? Çünkü ilk kelimemde bahsettiğim gibi riyakarlık.

Hollanda maçı penaltılarında o takımı kim finale çıkardı ortada. Romero'nun emekleri defansla beraber en fazlayken hala gelmiş Messi, Messi diyorlar. Messi en fazla gruplarda taşıdı eleme aşamasında asla takımı taşıyan olmadı. Zaten CL aşamasındaki eleme maçlarıyla performansı çok uyuyor. İkisinde de grup maçlarında coşarken eleme aşamasında ortadan kayboluyor. Hiç şaşırtıcı değil.

Romero daha iyi tabi. Şuan formu iyi olan bir futbolcunun ya da kalecinin 3 ay sonra aynı olacağı ne malum? Sizin zekanıza göre yorum yapamam ben. Çok farklı boyuttasınız. Kabul edin loser futbolcunun büyük maç chokerı bir futbolcunun fanboyu olarak kalacaksınız.

Futbolcunun formuna göre yorum yapacağıma kalitesi ve potansiyeline göre yorum yaparım. Her türlü sizin saçma sapan argümanınızdan daha mantıklı.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Hala Romero > allison diyor inanılrı gibi değil Romero kendi takımında as bile oynamıyor sırf yokluktan arjantinde oynuyor şuan

ben üstte yazdım senin mantığına göre Cabellero da edersondan iyi kaleci

salah messi ile romero allison örnekleri birbirlerinden bambaşka örnekler

çok iyi kıvırıyorsun böyle devam et allisonu romeronun arkasına senin gibi haterlerden başkası koymazdı

• quote:

Finale gelene kadar kaç gol yedikleri ortada değil mi? 3 gol yemişler. Hayır sanki bana 7-8 gol yemişler de forvet katkısıyla finale gelmişler gibi konuşuyor. Verdiği örnekte de sadece grup maçları var eleme aşamasını asla koymaz. Niye? Çünkü ilk kelimemde bahsettiğim gibi riyakarlık.

Hollanda maçı penaltılarında o takımı kim finale çıkardı ortada. Romero'nun emekleri defansla beraber en fazlayken hala gelmiş Messi, Messi diyorlar. Messi en fazla gruplarda taşıdı eleme aşamasında asla takımı taşıyan olmadı. Zaten CL aşamasındaki eleme maçlarıyla performansı çok uyuyor. İkisinde de grup maçlarında coşarken eleme aşamasında ortadan kayboluyor. Hiç şaşırtıcı değil.

Romero daha iyi tabi. Şuan formu iyi olan bir futbolcunun ya da kalecinin 3 ay sonra aynı olacağı ne malum? Sizin zekanıza göre yorum yapamam ben. Çok farklı boyuttasınız. Kabul edin loser futbolcunun büyük maç chokerı bir futbolcunun fanboyu olarak kalacaksınız.

Futbolcunun formuna göre yorum yapacağıma kalitesi ve potansiyeline göre yorum yaparım. Her türlü sizin saçma sapan argümanınızdan daha mantıklı.

Sen değil miydin Ronaldo gol atıyor gol diyen. Ronaldo, atınca önemli olan goller Messi atınca birden önemsiz oldu Evet, farkına varmışsındır ki futbol tek kişi oynanmıyor. Eğer diyorsan finale çıkaran Messi değildir. Gel Euro 2016'ya bir bakalım.

Gruplarda Portekiz 3 maç yapmış. Hepsi beraberlik. Ronaldo, Macaristan'a 2 gol atmış ve maç 3-3 bitmiş. O maç Ronaldo gol atmasa bile Portekiz, 3. olarak çıkıyordu gruptan.

Son 16'da Hrvatistan'a golü atan Quaresma, Çeyrek final Polonya maçında Sanchez, yarı final Galler maçında Ronaldo'nun 1 golü var maç 2-0 bitmiş. Portekiz yine de turluyordu. Final maçında Fransa'ya golü atan isim Eder, Ronaldo oynamadı bile.

Bu tabloya rağmen Ronaldo, kupayı aldırdı oluyor ama Messi, gruplarda taşımasına rağmen loser oluyor.

Sonraki maçlarda da Messi'nin kötü oynadığı bir maç hatırlamıyorum. Varsa kötüydü diyebileceğin gösterebilirsin. Bak, Hollanda maçı konusunda hem fikiriz. Romero çok iyiydi.

Romero daha iyi demişsin de Romero'nun peak yapmış döneminde bile transfermarkt değeri 7 milyon euro iken, Alisson'ın değeri şuan 45 milyon. Ederson da aynı şekilde 45 milyon. Tecrübe falan hikaye. Şuan düyanın en iyi 5 kalecisinin yaşı 30'dan küçük.

Oblak, De Gea, ter Stegen, Ederson, Courtois. En yaşlısı De Gea o da 28.

Form demişsin yukarıda da form ise Salah > Messi demisşin de. Burada istatistiklerin her şey olmadığını yine kendi kendine açıklamışsın. Benim yazmama bile gerek kalmamış teşekkür ederim

• Euro 16da Hirvatistan macinda golden önce Hirvatistandan topu Ronaldo kaptı, şutu da o çekti. Quaresma bos kaleye yuvarladi. Keza Macar maçında Ronaldo 2 gol 1 asist yaptı, 3-0 yenilseler bile en iyi 3. olacaklar miydi su an bilmiyorum

Galler macinda Ronaldo sadece 1 gol atmadi, 1 de asist yaptı, o da unutulmuş.

Maç hafizam iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 31 Mart 2018; 18:49:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bir bilgi vermek istiyorum

Bu sene Romero, Alissonun Clean Sheat yaptığı maç sayısından daha az forma giydi

Romero > Alisson len
  • Alisson Romero'dan iyi diyen adamla ne konusuyorsunuz anlamiyorum blokla gec iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 31 Mart 2018; 19:7:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav adamın 3 senede 6 epl maçı var. Madem bu kadar iyi De Gea yerine oynasaymış ya
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.