lütfen yardım edin telefonum calışmıyor benim telefona başka sım kart takınca şebeke kilidi istiyrdu bende birçok kez bazı şifreler yazdım şimndi telefonu kullanamıyorum d500 telefonb kilidini bilen var mı? (şimdi kendi hattımda calışmıyor telefon kilitli diyor sonrada şifreyi gir dior ne yapmalıyım!!!)
quote:
Orjinalden alıntı: TRİGON
lütfen yardım edin telefonum calışmıyor benim telefona başka sım kart takınca şebeke kilidi istiyrdu bende birçok kez bazı şifreler yazdım şimndi telefonu kullanamıyorum d500 telefonb kilidini bilen var mı? (şimdi kendi hattımda calışmıyor telefon kilitli diyor sonrada şifreyi gir dior ne yapmalıyım!!!)
İMZAMDA ÖNEMLİ KODLAR DAN FORMAT KODUNU YAZ FORMAT AT ŞİFRE 8 TANE SIFIR OLUR
evet samsungların format atıldıktan sonra şifresi 8 sıfırdır.
format kodu *2767*2878# deil mi ole ise söylemiş olduğunuz işlem uygulan mıyor!!!
ARKADASIM HALA DUZELMI YORSA FORMAT ILE BAZI SANSUNGLARDA OLUYOR BU SORUN SIFRE RESETLENMIYOR O ZAMAN SERVISTEN BILGISAYARLA FORMATLANMASI GEREKIYOR YADA TELEFONCULARDA BU ISLEMI BILGISAYARDAN YAPABILIYOR YANI YAZILIM PROGRAMLARI ILE SILIYORLAR BIZIM TEK YAPACAGIZ FORMATLA DUZELTMEK.
Aynı şey benimde başıma gelmişti sonradan zorla açmayı başardım
FORMAT KODU *2767*3855# TEL HAFIZASINDAKI REHBER MESAJLAR MMS VE GPRS AYARLARIN GIDER.
ne yapsam olmuyor siz nasıl açmayı becerdiniz zorla açtım demişsiniz ya?? telefoncuya gittim 10 ytl istedi ewlat acısı gibi wermek istemedim ama caresiz kalırsam götüreccegim
quote:
Orjinalden alıntı: TRİGON
ne yapsam olmuyor siz nasıl açmayı becerdiniz zorla açtım demişsiniz ya?? telefoncuya gittim 10 ytl istedi ewlat acısı gibi wermek istemedim ama caresiz kalırsam götüreccegim
yapamazsan tek çare telefoncu 5 ytlden fazla verme
10 ytl istiyor peki ne yapayım??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme