Şimdi Ara

COOLIT ECO-R Vs Noctua Dh-14

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni toplıyacağım AM3 sistem için hangisini tavsiye edersiniz fiyatları benzer Coolıt eco'da korozyon durumu olurmu,h50 kullanan bir arkadaş korozyondan şikayetçiydi,bundada benzer sorunlar çıkarmı?..ömrü hava soğutma kadar varmıdır?Noctuada tek korktuğum şey anakarta fazlasıyla baskı yapması onun dışında kendini kanıtlamış bir soğutucu old. biliyorum..şimdiden teşekkürler..

• al noctua ugrasma h50 ile vs..noctua kafa kafaya sonuc verıyor bu söyledıklerınle..hem daha uygun fıyatlı hem sorunsuz..korozyondu vs ugrasmazsın..noctua üzerine yok şu aralar..
    anakarta baskı yapmaz korkulacak kadar..cok daha agırları var ve kullanılıyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 21 Eylül 2010; 16:03:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

al noctua ugrasma h50 ile vs..noctua kafa kafaya sonuc verıyor bu söyledıklerınle..hem daha uygun fıyatlı hem sorunsuz..korozyondu vs ugrasmazsın..noctua üzerine yok şu aralar..
    anakarta baskı yapmaz korkulacak kadar..cok daha agırları var ve kullanılıyor ..

aklıma birde gelid tranquillo girdi fiyata nazaran hiç fena değil gibi..peki o zaman şöyle sorayım gelid ile noctua arasında fiyat farkına değermi..uç noktalarda oc yapmayacağım sadece istedğim sessizlik ve x4 965'i günlük 3,8 de yük altında 50 dereceyi geçmeden kullanabilmek..çok şey mi istiyorum
  • cok rahat kullanırsın noctua ile o degerlerde.hem noctua hem 965 kullanıyorum.daha iyisi yok noctua dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

quote:

al noctua ugrasma h50 ile vs..noctua kafa kafaya sonuc verıyor bu söyledıklerınle..hem daha uygun fıyatlı hem sorunsuz..korozyondu vs ugrasmazsın..noctua üzerine yok şu aralar..

aklıma birde gelid tranquillo girdi fiyata nazaran hiç fena değil gibi..peki o zaman şöyle sorayım gelid ile noctua arasında fiyat farkına değermi..uç noktalarda oc yapmayacağım sadece istedğim sessizlik ve x4 965'i günlük 3,8 de yük altında 50 dereceyi geçmeden kullanabilmek..çok şey mi istiyorum

gözün kapalı noctua al

• quote:

quote:

quote:

gözün kapalı noctua al

hocam imzana baktımda 1,5 voltta 4.0ghz'i yakalamışsın 1,5v çok değilmi amd işlemcilerin intele göre voltaj yönünden daha aç olduğunu biliyorum fakat 1,5v gözümü korkutuyor aynı işlemciyi almayı planlıyorum da...birde fabrika çıkışı kac v. geliyo işlemci?

• su soğutmaya geçilecekse sağlam sermaye şart diğer türlüsü ucuz etin yahnisi olayına dönüyor
    corsair de coolit de üst seviye hava soğutmadan daha iyi değiller
    o yüzden noctua almanı öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gözün kapalı noctua al

hocam imzana baktımda 1,5 voltta 4.0ghz'i yakalamışsın 1,5v çok değilmi amd işlemcilerin intele göre voltaj yönünden daha aç olduğunu biliyorum fakat 1,5v gözümü korkutuyor aynı işlemciyi almayı planlıyorum da...birde fabrika çıkışı kac v. geliyo işlemci?

1.375 diye hatırlıyorum default halini..1.6 verenler cok mısal..1.6 nın uzerı rısklı bıraz 7/24 kaldıırmaz gibi..1.5 volt tam sınır sayılır.

amd voltaj yönunden daha ac ama ıntele göre cok daha az ısınıyor..için rahat olsun..gözün kapalı al..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 23 Eylül 2010; 1:14:10 >

• @atiktuk teşekkürker
  • eyv..np kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.