Şimdi Ara

Coolit Eco A.L.C Radyatörlü Cpu Cooler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Coolit Eco A.L.C Radyatörlü Cpu Cooler
    Hepsi burada üzerinden alındı garantisi devam ediyordur muhtemelen gerçi garantilik bir durumu olduğunu sanmıyorum.. stok tek fanla kullandım fakat 2nci bir fan ekleyince daha iyi performans sergiliyor.. temiz ve sorunsuzdur.. phenom2 X4 b55 testlerinde 4ghz de çalışan işlemciyi test sırasında 40derece de tutmayı başarıyordu.. fan kontrollü olduğu için gürültüsüz çalışır.. sistemimi sattığım için boşta duruyordu belki bulldozer alırız mantığıyla.. aksesuarları duruyor ben sadece Am2 soketini kullandım..

kargo ve ödeme alıcıya ayit olmak kaydıyla 120 TL karşılığı satılıktır..
    Fiyat : 120 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Evet ufak bi revize olursa talibim bende

Hayırlı satışlar
  • Güzel sogutucu , hayirli satislar , XSPC kit almadan bunu kullaniyordum .

X2 555 BE yi 2x3900 mhz ve 4x 3600 mhz kullandim , sorunsuz .
    955 be cpu yu 4,2 ghz de yine sorunsuz kullandim . Son olarak 4,4 ghz ye cikardim , derecede problem olmadi ama cpu kaldirmadi :)
    i5 2500k ile 4600 mhz gördü yine problem cikarmadi .

Tam performans icin 2 fan tavsiyemdir ( push - pull ).
  • şuan bmadran'ın kullandığı phenom 2 X2 555 işlemcimin soğutucusuydu kontrolcüsü sayesinde fotoğrafta da görüldüğü üzere fan hızı 1592 rpm sessiz sedasız çalışır ve işini iyi yapar.. o ilanda kullandığım fotoğraflar bu ilan içinde geçerli olabilir..

4 çekirdek 4 ghz de 40 derece
    2 çekirdek 4180 mhz de 48 derece yük altındayken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RVoyager -- 26 Nisan 2012; 0:16:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.