Şimdi Ara

CoolerMaster Elite 332 Mod Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle elimdeki kasa budur.

CoolerMaster Elite 332 Mod Yardım.

Bunun sol tarafını şeffaf yapmak istiyorum bu malzemeyi nerelerden ve nasıl temin edebilirim ayrıca kasanın içini ışıklandırmak istiyorum bunun için sanırım neon gerekiyor toplam 2 malzeme gerekiyor bunların bana maliyeti ne kadara patlar ve eğer yaparsam güzel olurmu yada hiç dokunmayayımmı yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

2- Kasa içi ışıklandırma için neon alabilirsiniz.Bir de UV kitleri var.Yanlız UV ışık altında parlayan malzeme/boya vb ile toplayacağınız bir donanım gereklidir UV için (UV duyarlı fanlar,kablolar vb)

Pleksi nin çok çeşidi vardır.Ben fotoğraf ile ilgilendiğimden bu malzemeden bolca alıyorum.Çeşitli renk ve kalınlıkta olanları vardır.Tavsiyem 3mm et kalınlığından fazlasını yan kapak için kullanmamanız yönünde olur zira hem çok kalınlaşır hemde çeşitli problemler yaratabilir.Reklamcılar/tabelacılar gibi sektörde hizmet veren yerlerden temin edebgilirsiniz.
    Ben Maslak oto sanayi sitesi girişindeki Office One super store mağazasının hemn altındaki sokaktaki fabrika satış mağazasından gidip direkt alıyorum genelde 2-3 metrelik plakalar halinde olabiliyor.(Yada daha büyük/fon için kullanılıyor).Genellik ile sizin işinize yarayacak 50x50 gibi bir plaka 15ytl civarıdır.
    Yan kapağa komple bir folyo yapıştırın sonra onun üstüne çizimi yapıp dekupaj vb ile düzgün kesebilecek birisine kesitirip uygun ölçülerden hazırlanmış pleksinizi taktırın (yada içten olucaksa yapıştırtma da olabilir)

Pleksi bulmam zor vb diyorsanız da :http://www.firebal.net/asp/index.asp gibi sitelerden temin edebilirsiniz.

• yan kapağı nerede kestirebilirim istanbul anadolu yakasındayım ayrıca yanada bır adet fan koymayı dusunuyorum.
    verdiğiniz sitede bulamadım internetten almıcamda zaten örnek olarak görmek istedim tabela reklam işi yapanlarda bulabilirim sanıyorum yanılıyormuyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stazy -- 31 Temmuz 2008; 2:47:38 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.