Şimdi Ara

Cooler Master V10 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bende Kingston HyperX 6 GB (3*2) 2000 MHz DDR3 RAM CL9 ram kiti var yeni aldığım Cooler Master V10 işlemci soğutucusunun ramleri soğutmak için olan bölümü ramlerim üstüne dayanıyor 2-3 mm kadar yüksek geliyor ramlerim, aslında hesaplamıştım ama yanlışlık olmuş :( Şimdi ben bu sorunu çözmek için ne yapabilirim işlemci soğutucusuna ısı boruları nedeni ile dokunamıyorum bir tek benim aklıma ramlerin üst kısmından kesmek geliyor 2-3 mm kadar.

    Acaba ramlerin üzerlerinden kesersem bir sorun teşkil eder mi ramler ? Daha iyi bir ram soğutması olsun diye düşünmüştüm bu soğutucuyu aynı anda hem cpu hemde ramleri soğutmayı düşünüyordum, ramleri kesecek olursam acaba soğutacam diye dahamı kötü yaparım bilemedim

    Yardımlarınız bekliyorum (resimler kendi sistemimden değildir)


     Cooler Master V10 YARDIM


     Cooler Master V10 YARDIM


     Cooler Master V10 YARDIM


     Cooler Master V10 YARDIM


     Cooler Master V10 YARDIM


     Cooler Master V10 YARDIM


     Cooler Master V10 YARDIM


     Cooler Master V10 YARDIM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CozgurY -- 25 Kasım 2010; 17:34:26 >







  • ramler soğutucusuzmu acaba? ayrıca kartı kesebilirsin ama kesinlikle problemler ortaya çıkar. o kartların üzeri belirli maddelerle kapatılıyor. gerek dış ortamdan korunmak için gerek soğutmak için... bütünlüğünü bozarsın sadece üstte olmaz problem.
  • kesme işine girme bence hem görüntü gider hemde garantisi gider.Onun yerine ram slotlarını değiştirmen uygunsa onu yap.Biraz şansız bir durum gerçekten.
  • Gerçekten şanssız bir durum ama cpu soğutucusunun ramleri soğutan bölümünde olan yapraklar ısı borularının 3-4 mm aşağısına uzanıyor bende ramlerimin üzerine gelen yaprakların bir ikisini eğe yardımı ile yedirmeyi düşünüyorum ani soğutucuyu bozarak zaten cpu soğutucusunu taktığımda ramlerim görünmüyor tamamen 6 slotun 6 sınıda kapatan bir sistem zaten. En kötü ihtimak aartık ram kitini değiştirecem ama bunu hiç istemiyorum :((( ramlarimden çok memnunum.
  • Çok ilginç bir durum var bu aletin sitesinde bazı ramlerle sorun yaşanabilir diyor.Ve listede senin ramlerinde var.Ramlerin yükseklikleri olmuyor v10 a.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.