Şimdi Ara

Cooler Master RS-500 Watt güç kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    cihazın yaklaşık 22 ay garantisi bulunmaktadır , Çok temiz sıfırdan farkı yoktur.. Kutusu yoktur..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golf_r32 -- 25 Mayıs 2011; 16:11:55 >

• hocam nasıl güç kaynağı sessizmi fan sesleri acayip beni huylandırırda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 5 Mayıs 2011; 15:12:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI

hocam nasıl güç kaynağı sessizmi fan sesleri acayip beni huylandırırda..

Şahsen ben kıl bi insanım ve sese çok ciddi takarım emin ol hiç ses seda yok ;) ayrıca pm'ine cevap attım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_r32

quote:

Şahsen ben kıl bi insanım ve sese çok ciddi takarım emin ol hiç ses seda yok ;) ayrıca pm'ine cevap attım..

500W ben de sattım, ve oldukça sesliydi, bilmiyorum cm nin kaç modeli var ama rs-500 olduğuna eminim. bunların fan kontrolü yok son hızda dönüyor sürekli. fanı filan değişmişse bilemiyorum.
  • takip.
  • quote:

bu modelin 460 watt olanını kullanıyorum ve çok memnunum

benim de ses takıntım var

Boşta sesini duyamıyorum, yükte kendini rahat belli ediyor ama
  • 460W olanlar sessiz zaten. 500W ve 600W ikisini de kullandım ve sattım, ikisi de oldukça sesliydi, neyse müşteri kim olursa artık o ürünü alınca o yorum yapar sesli sessiz diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim kasa içerisindeki fanlarım coolermasterın fanları , işlemci soğutucusundaki fan xigmatek ve inanın coolermaster olmasını tercih ederdim soğutucu üzerindeki fanın.. Xigmatek red scorpionun fanlarında kronik sorun var hafif bi tiz ses veriyo düşük devirde ama coolermasterda hiçbi sıkıntı yok çok memnunum.. Ayrıca güç kaynağıma güveniyorum ne sesi var sedası , kulağınızı yapıştırıp ses dinlemeye çalışırsanız ses gelmicek ürün yok.. 12 cm fanı var içinde soğutucu plakalara da yeterince yer verilmiş soğutmasıda iyi sesten yana kaygınız olmasın...
  • ciddi alıcıyım pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkahmetdark

ciddi alıcıyım pm attım.

Pm 'iniz ulaşmadı bana bilginize....
  • hocam havale yaptım yalnız bir sorun var :S telefon numarası verirmisiniz veyada pm attım oraya bakarmısınız.s
  • quote:

hocam havale yaptım yalnız bir sorun var :S telefon numarası verirmisiniz veyada pm attım oraya bakarmısınız.s

Ürün ahmet kardeşimize satılmıştır
  • İyi alışverişti demek az kalır kesinlikle güvenilir satıcı .

Arkadaşa ürünün bedelinden fazla para yatırdım yanlışlıkla. Fazla para yatırdığım dikkatini çekti arkadaşın ve beni aradı fazla para yatırmış olduğumu söyledi ve arta kalan parayı tekrar hesabıma yatırdı .Arkadaşa teşekkür ediyorum.
  • quote:

İyi alışverişti demek az kalır kesinlikle güvenilir satıcı .

Arkadaşa ürünün bedelinden fazla para yatırdım yanlışlıkla. Fazla para yatırdığım dikkatini çekti arkadaşın ve beni aradı fazla para yatırmış olduğumu söyledi ve arta kalan parayı tekrar hesabıma yatırdı .Arkadaşa teşekkür ediyorum.

Rica ederim kardeşim ne demek vazifemiz güle güle kullan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.