Şimdi Ara

Cooler Master Notepal U3 vs Deep Cool Multicore X6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Hangisi daha iyi sogutur sizce ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U3 plus'ta 15 CFM hava üfleyen üç fan varmış, diğeri de toplam 120 CFM kadar hava üfleyebiliyormuş. Teknik yazılara bakarsak Deep Cool daha iyi gibi görünüyor. Ama teknik yazıyı geçip gerçek kullanımda ne olur belli olmaz. Denemeden bir şey diyemeyiz tam olarak.
    3MNPXAH*
  • Fan devri farklı ama fan boyları da önemli. Notepal U3 fanları daha ufak olduğundan daha hızlı dönse de daha az hava üflüyor olabilir.

Ben de U3+ almaya niyetliyim ama kararsızım. Çünkü çoğu ucuz soğutucu bir işe yaramıyor. Pahalıların da işe yaraması dizüstüne bağlı biraz da. Dizüstünün hava emme boşluklarına hava üflemesi gerekli ki U3+ ayarlanabilir fanlar ile bunu iyi sağlıyor. Ama ne kadar hava üflüyor ve sistem sıcaklığına kaç derece etki eder şüpheli. Deep Cool da pek duyulmamış bir marka ama fiyatı yüksek ve özellik olarak da fena görünmüyor. Test sonuçları olmadan zor tercih.

hocam burda cooler masterin test sonuclarını buldum fakat deep coolunkini bulamadım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.