Şimdi Ara

Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB jelatini dahi açılmamış SIFIR sıvı soğutma seti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB jelatini dahi açılmamış SIFIR sıvı soğutma seti.
    Selamun aleyküm.

    Soğutucu gelmiştir. Sıfır jelatinindedir. Alacak kişiye hayırlı olsun.

    Soğutucuyu Amazon.de'den aldım. @Emre-Dylan arkadaşıma paketi açılmış şekilde sattım. Üretim kaynaklı veya paketleme sırasında oluşan radyatör yapraklarının eğik ve darbeli olması nedeniyle arkadaşımızdan geri yollamasını talep ettim. Arkadaşımız çok güvenilir birisi. Bu gün ürün eksiksiz bir şekilde, kargoladığıma yakın bir korumada geldi. Ürün kontrol edildi. Dediği gibi, radyatörün yaprakları darbe almış. Bend de ürünü açtığımda kurcalamadığım için sorunu farketmemişim. Muhtemelen fabrika üretimi sonrası olmuş. Amazon.de'den yedek ürün talep ettim. Amazon ürünü gönderdi. Bu gün yarın elimde olur. Jelatini dahi açılmamış şekilde satacağım.

    Ürün kesinlikle fiyat indirimi ve pazarlık olmaksızın kargo hariç 450 TL'dir. Amazon:de 2 yıl garanti vermektedir. Üründe oluşacak bir arıza durumunda bana yazarak Amazon ile iletişime geçip, ürünün garanti sürecinin işlemesini sağlatabilirsiniz.

    Amazon.de garanti ve değişim konusunda kusursuz bir firmadır.
    Bana GET vs. gelip, beni güvenilmez insan konumuna sokanlarla ticaret yapmıyorum. GET vs. isteyen GET vs. payını koyar ve alır.

    @Emre-Dylan kardeşime ürünü kutunun jelatinini açtığım için 405 TL'ye kargo ve SP komisyonu dahil 440 TL'ye sattım. Birazdan iade talebini onaylayacağım. Kendisine teşekkür ediyorum. Günümüzde benim gibi güvenilir birisini bulmak zor. Emre de aynen böyle birisi. Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.

    Not: Jelatini açılmadığı için ve Emre'ye sorup öğrenmenizin mümkün olduğu, bomba patlasa hasar görmeyecek tabirine uygun bir kargolama ile gönderim yapılacağından dolayı, kesinlikle satış sonrası ürün geri iade alınmayacaktır. Zira jelatini açıp, kurcalanmış olacaktır. Olabilecek Fabrika kaynaklı sorunlar halinde Amazon ile kontak kurarız.

    Eski ilanın metni aşağıdadır.

    Soğutucuyu 1 ay önce Amazon'de'den aldım. Sıfırdır. Sadece arkadaşıma aldığım için, sisteme kurulacak diye bakmak için açtım. Kesinlikle kurulum yapılmadı. Kutu bakıldı ve öylece koyuldu. Arkadaşım sistemi alamadığı için satıyorum.

    [mention]Emre-Dylan[/mention] arkadaşımıza satılmıştır. Ürün yoldadır. İnşaallah yarın Ankara'da olur. Kurar keyfine bakar. Hayırlı olsun.[
    Bomba patlasa hasar görmeyecek şekilde gönderilmiştir. Kargolama ve paketleme öncesi ve sırasında tüm videolar çekilmiştir. Kargolara güvenmiyorum.
    simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1640661/dbccfcac-2e28-410f-a0a9-81a79b84a673.jpg[/simage]


    Ayrıca noctua kule tipi soğutucular da mevcut.
    14s soğutucu 275 TL.
    12s soğutucu 225 TL.

    Tüm fiyatlar kargo hariçtir.

    Cooler master ML240L 240mm RGB soğutucunun fiyatı Türkiye piyasasından 130 TL üstü daha ucuzdur.http://fiyatseyir.com/index.php?sayfa=arama&islem=aramayap&k=&ara=ml240l


    Bu soğutucu çok iyi. Yorumları ve puanları çok iyi. almak isteyen üzülmez. Resimleri iş dönüşü koyulacaktır.

    Pazarlık kesinlikle yoktur.
    Anlaşmalı kargonuz varsa eğer, kargo ücreti 10 TL'yi aşmadığı müddetçe ben ödemeyi yaparım. Sorun olmaz
    Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 9 Haziran 2020 Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • Öncelikle Mehmet abime teşekkürü borç bilirim kendisinide sonuna kadar referans olabilirim. Kendisi bugüne kadar gördüğüm en titiz çalışan satıcılardan biri. Ürünün hasarlı olduğunu kendisi bilmediği halde yollayıp bana sen hasar verdin şimdide almamak için çaba veriyorsun demedi hiç bir zaman yada ima etmedi defalarca özür dileyerek çözümler sundu. Yakın zaman da evga clc 240 aldığım için yeni gelen ürünü alamayacağı mı belirttim. Çünkü Amazon gondermeyecegini söylemişti ama sonradan yedek ürünü göndermeyi kabul etmişler bende o ara sipariş geçtim ne yazık ki. Teşekkürler abi bu ticarette bir abi kazandım ben en güzel yanı da bu bence. Herşey için teşekkürler yine başka ürünlerde alışveriş yapmak dileğiyle :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

    Öncelikle Mehmet abime teşekkürü borç bilirim kendisinide sonuna kadar referans olabilirim. Kendisi bugüne kadar gördüğüm en titiz çalışan satıcılardan biri. Ürünün hasarlı olduğunu kendisi bilmediği halde yollayıp bana sen hasar verdin şimdide almamak için çaba veriyorsun demedi hiç bir zaman yada ima etmedi defalarca özür dileyerek çözümler sundu. Yakın zaman da evga clc 240 aldığım için yeni gelen ürünü alamayacağı mı belirttim. Çünkü Amazon gondermeyecegini söylemişti ama sonradan yedek ürünü göndermeyi kabul etmişler bende o ara sipariş geçtim ne yazık ki. Teşekkürler abi bu ticarette bir abi kazandım ben en güzel yanı da bu bence. Herşey için teşekkürler yine başka ürünlerde alışveriş yapmak dileğiyle :)
    Asıl ben sana teşekkür ederim. Senin gibi dürüst birisi denk geldiği için çok talihliyim.




  • İhtiyacım yok alışveriş edesim birşeyler alasım geldi , maaşallah. Sahalarda görmek istediğimiz hareketler. Hayırlı satışlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muten Baba

    İhtiyacım yok alışveriş edesim birşeyler alasım geldi , maaşallah. Sahalarda görmek istediğimiz hareketler. Hayırlı satışlar.
    Benimde size soğutucuyu öneresim geliyor. :D Gerçekten harika ürün. Testleri bile bunu gösterir nitelikte. Corsair'in pahalı soğutmalarına resmen cevap niteliğinde olmuş. İnanılmaz kaliteli. Fanları noctua kadar iyi olmasa da, soğutucunun radyatörü ve pompası mükemmel. RGB olması nedeniyle de, istenirse iki çift maglev fan takılarak, RGB fanlar ön panele çekilir ve fan kontrol özelliğinin yanı sıra, RGB şöleni yaşanır.

    Paket içeriği dolu dolu. Ben bu kadar çok paket içeriği beklemiyordum. Soğutucu bana geri dönünce, bende bir bakmak istedim. Şaşırdım. Çok fazla ek parça çıkıyor. Hemde bazıları extra. Hoş hareket olmuş.

    Corsair'in yarı fiyatına, Corsair'den yerine göre daha iyi, yerine göre biraz geri duran ürün olmuş. 240mm olanlar ile kuyaslıyorum.




  • Raijintek Triton var kenarda duruyor üşengeçlikten takamadım daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.