Şimdi Ara

cooler master mastercase h500 alayımmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • indirimde vatanda 780 TL bırde 650 +80 alırsam 1100 cıvarı bişi olcak sizce değermi

asus b450 f gaming
    www.vatanbilgisayar.com
    COOLER MASTER MASTERCASE H500 2x200mm RGB LED FANLI MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mastercase-h500-2x200mm-rgb-led-fanli-midt-atx-siyah-kasa.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 27 Temmuz 2019; 18:53:46 >

• Dostum ben MB511 RGB ve FSP Hydro 600W 80+ ikilisine toplamda 847 lira verdim indirim kovalayarak. Kurban bayrami indirimlerini bekle derim ben sana
    Kasa olarak MB511 mukemmel fakat PSU yetersiz kalirsa yine FSP nin 700 wattlık modelini secebilirsin. FSP piyasadaki kaliteli ve en hesapli PSU markasi bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bahundebah B kullanıcısına yanıt
    hacı vatana gıttım baktımda pek beğenmedin onu hiç kurban bayramı indirimi görmedim nasıl fırsatlar gelıyor
  • encuni kullanıcısına yanıt
    Kurban bayrami bi gelsin de hele goruruz firsatlari. Hava akisi en iyi kasalardan biri dostum ayrica 4 tane fanla geliyor. Sekilciysen zalmani ya da mb520 alabilirsin gayet guzel bir kasa bence

• bahundebah B kullanıcısına yanıt
    öncesi sonrası olarak sıcaklıkda fark oldumu ön fanların durumu ne alemde hava verıyormu ıcerı sağlam toz cekmesi fln
  • encuni kullanıcısına yanıt
    Hocam ön mesh ızgara sık dosenmis o yuzden tozun cogu orada kaliyor. 2 ayda bir falan da temizlemeyi dusunuyorum ben de yeni aldigim icin cok bir sey soyleyemeyecegim. Ryzen 5 2600 var bende su an ve sicakligin 56 yi gectigini hic gormedim. Fakat bende ml240l sivi sogutma var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cooler Master H500
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.