Şimdi Ara

Cooler Master: Hyper TX3 EVO(İnceleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım fan alacağım konusunda tavsiye üstüne bu fanı almaya karar verdim.

İçinden çıkan malzemeler:
    1.Intel işlemciler için lga 775/1150/1155/1156/1366 soket girişleri için aparat.
    2.amd işlemciler için AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1/FM2 soket girişleri için aparat.
    3.1 tane kurulum kitapçığı
    4.1 tane 2grlık cooler master orta seviye termal macun.
    5.1 tane fazladan 92x92lik fan aparatı.

Şimdi kurulum yapmak oldukça kolay sadece lga soket numaralarına göre vidalama şekli var ona dikkat ettiğiniz de bir sorun yaşamazsınız.

Kurulum sırasın da kendi kutusundan çıkan macunu kullandım zalman stg2 kullanmak istemedim.Stok fandan bu sıcak havalarda oldukça iyi orta seviye bir fan ve oc yapanlar için bu fan yetersiz gelecektir stok fan yerine tercih edilecek iyi soğutma yapan bir fan 5 üzerinden yıldız vermiş olsam 4 yıldızı hak eden bir fan tekrar diyorum oc yapanlar için bu fan size fayda sağlamaz.Vatan bilgisayardan aldım 110 TL gibi bir fiyat etiketine sahiptir.

Cooler Master: Hyper TX3 EVO(İnceleme) Cooler Master: Hyper TX3 EVO(İnceleme) Cooler Master: Hyper TX3 EVO(İnceleme) Cooler Master: Hyper TX3 EVO(İnceleme) Cooler Master: Hyper TX3 EVO(İnceleme) Cooler Master: Hyper TX3 EVO(İnceleme) Cooler Master: Hyper TX3 EVO(İnceleme) Cooler Master: Hyper TX3 EVO(İnceleme)

• inceleme güzel
  • mulobbo kullanıcısına yanıt
    Saol hocam kısa ve öz yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldan fazla oldu ben de bu fanı kullanıyorum, en büyük avantajı sessiz olması. i5 3470 ile beraber stok fana göre 10 derece kadar daha serin çalışıyor.

İşlemciye temas yüzeyi biraz pürüzlü ve içinden çıkan macun bayağı dandik gibi geldi bana, başka macunla test yaparsan sonucunu söyler misin?
  • Darklord Sauron kullanıcısına yanıt
    Zalman kullansaydim 5 derece daha düşerdi galiba evet sonuçu burada paylaşırım.

• bende de cm hyper tx3 evo var boşta sıcaklıklar 39-43 derece civarı yükte 68-73 yardırıyor 4690k işlemci var macun olarak zalman stg-1 kullandım oje şeklinde olan
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fan oc yapanlar için iyi sonuç vermez.Dediğim gibi oc yapacaklar için alınması gereken bir fan değildir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

Hocam bu fan oc yapanlar için iyi sonuç vermez.Dediğim gibi oc yapacaklar için alınması gereken bir fan değildir.

o.c yokki zaten dostum işlemci stok hız 3.5 ghz boost hızı 3.9 ghz
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Kasa da extra fan yok mu hocam sizde sıcaklık değerleri biraz yüksek gibi görünüyor.
  • Darklord Sauron kullanıcısına yanıt
    Aynen fan oldukça sessiz en çok da bu hoşuma gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.