Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edyyy@ Kasa üstünde bulunan fanı ben kasa içinden 5.25 lerin önünde kullanıyorum. Biraz sıkıştırdım köşelerden kelepçelerle tutturdum oraya kapak kolayca kapanıyor. Ölçüler aynıysa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Club'ü hareketlendircem Kasayı modlamaya başladım şuan boyasını bitirdim son rütuşları falan yapılcak. Yavaş yavaş toplancak beklemede kalın

(Bu arada ufak ipucu veriyim içi siyah oldu pci, 5.25 tutacaklar ve hdd kapakları kırmızı olucak uv yada metalik ona karar veremedim Ön taraftaki 2 yan cıtadaki meshler kırmızı olucak) En kısa zamanda resimleri yüklemeye çalışıcam

• Şimdilik bir kaç resim koyuyorum. (Turuncu Akçalı boyayı hiç begenmedim Meshlerde sorun cıkardı :D bazı delıkler sorunlu göze batmıyor zaten

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

Devam edicek..

• neyle boyadın hocam
  • akçalı acayip dandik bir boya o kadarını yaptığına dua et
  • Bu işte en iyisi DupliColor ve Presto'dur.
  • Valla hocam ilk defa akçalı (turuncu) almıştım kullandığıma bin pişmanım. Siyah boyalarım Polisan gülen boya :) idi gerçekten boya harikaydı 2 kutu ile iç dış 2 kat attım sonra vernikle istediğim şekilde oldu . Ayrıca polisanın fiyatıda gayet uygundu diğerlerine göre. Belki yeniden adam akıllı boya ile yaparım turuncu yerleri . Duplicolor'uda kullandım oda çok güzel boya. Ama akçalıyı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • ben ışıklandırma yapmak istiyorum haf932 nasıl bir led alacağız,tüp şeklinde olan ledlerden almayı düşünüyorumda bunlar piyasada ki isimleri ne ?
    elektirik ihtiyacını nasıl yapacağız ben pc acıken çalışmasını kapalıyken sönmesini nasıl yaparım ?
    güç kaynağı : Crosiar TX650 V2 650 WAT
  • birkaç parça değişikliğinden sonra bir resim ekleyeyim dedim :P

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edyyy

birkaç parça değişikliğinden sonra bir resim ekleyeyim dedim :P

o ışıkların isimleri ne diye geciyor,birde nasıl bağlanıyor güc kaynağına ?
    bende böyle birşey yapmayı düşünüyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • neon diye geçiyor
    http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMISK
    1 pakette bir adet neon
    1 adet güç kablosu
    1 adet güç anahtarı
    1 adet mavimsi aparat ile 2 adet neon baglama (voltaj yükseltici gibi birşey bu arada bu aparat)

baglantıları cok basit ve gözün kapalı istediğin yere takabilirsin yapıskanları vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

neon diye geçiyor
    1 pakette bir adet neon
    1 adet güç kablosu
    1 adet güç anahtarı
    1 adet mavimsi aparat ile 2 adet neon baglama (voltaj yükseltici gibi birşey bu arada bu aparat)

baglantıları cok basit ve gözün kapalı istediğin yere takabilirsin yapıskanları vardır

güc kaplosundan gelen kaplolaramı baglantı yapcaz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alucard:.

quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

neon diye geçiyor
    1 pakette bir adet neon
    1 adet güç kablosu
    1 adet güç anahtarı

güc kaplosundan gelen kaplolaramı baglantı yapcaz ?

bu güç kaplosu filan yanında veriyolarmı extradan alacakmıyız ?

• İsmi neon diye geçiyor veya kasa modifikasyon diye de görebilirsin bazı yerlerde, güç kablosu içinden çıktı benimkinin markası sharkoon ve 2li idi. Neonları bağlamak için ayrı bir güç aparatı ve pc açıkken ışığı açıp kapatmaya yarayan bir adet switch çıktı içinden yani pc açıkken ışıkları kapatıp açabilirsin coolermaster ın modellerinde var mı bilmiyorum varsa bile iki ayrı moleks ile bağlaman gerekebilir. neonların güç çıkışını o aparata, o aparattan da güç kaynağına kız-erkek olarak kullanabileceğin bir adet moleks güç kablosu çıktı kullanımı ve kurulumu basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: edyyy

İsmi neon diye geçiyor veya kasa modifikasyon diye de görebilirsin bazı yerlerde, güç kablosu içinden çıktı benimkinin markası sharkoon ve 2li idi. Neonları bağlamak için ayrı bir güç aparatı ve pc açıkken ışığı açıp kapatmaya yarayan bir adet switch çıktı içinden yani pc açıkken ışıkları kapatıp açabilirsin coolermaster ın modellerinde var mı bilmiyorum varsa bile iki ayrı moleks ile bağlaman gerekebilir. neonların güç çıkışını o aparata, o aparattan da güç kaynağına kız-erkek olarak kullanabileceğin bir adet moleks güç kablosu çıktı kullanımı ve kurulumu basit

Kutusunu kontrol ettim boş extradan kablo yok.Satılan birşeymi hafta sonu vatan bilgisayara gidip alacağım.
  • Satılmasa biz nasıl alalım :D kutusundan mutlaka güç kablosu çıkıyordur
  • Finaller dolayısıyla mod'a biraz ara vermiş bulunmaktayım. Acil sorular için pm atmanız yeterli
  •  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

Buda benim kasa, son hali değil ama idare edin artık, finaller bitince son halinin resimlerini koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 29 Mayıs 2011; 19:41:17 >

• arkadaşlar mrb benim biraz yardıma ihtiyacım var
    yeni bi kasa topladım i7 işlemcili raidmax smilodona kasam vardı zorla sığdırdım anakartı kasanın içine sinek bile giremez artık . kısaca bu kasayı almayı ve su soğutma yapmayı düşünüyorum.
    öğrenciyim ama grafik çizip durduğumuz için benim işlemci şimdilerde 70 derecenin üstünde takılıo, bu kasayı aldıktan sonra nasıl bi su soğutma yapmalıyım biraz cahilim bu konuda yardım edermsnz. komple sistem mi almalıyım parça parça mı toplamalıyım, bi kaç alternatif verirseniz çok güzel olur, hiç bir bilgim yok su soğutmayla ilgili.

işlemcim 1366 soket, ekran kartı sapphire hd 4830 bu ikisine su soğutma yapsam yeterli sanırım,12 gb corsair ddr3 ram var onlar pek ısınmio. birde sistemin stabil çalışması için hangi power supply ı almalıyım. kasa hariç şimdilik 500le 600 tl arası bi bütçem var.

teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: blackknight06

arkadaşlar mrb benim biraz yardıma ihtiyacım var
    yeni bi kasa topladım i7 işlemcili raidmax smilodona kasam vardı zorla sığdırdım anakartı kasanın içine sinek bile giremez artık . kısaca bu kasayı almayı ve su soğutma yapmayı düşünüyorum.
    öğrenciyim ama grafik çizip durduğumuz için benim işlemci şimdilerde 70 derecenin üstünde takılıo, bu kasayı aldıktan sonra nasıl bi su soğutma yapmalıyım biraz cahilim bu konuda yardım edermsnz. komple sistem mi almalıyım parça parça mı toplamalıyım, bi kaç alternatif verirseniz çok güzel olur, hiç bir bilgim yok su soğutmayla ilgili.

işlemcim 1366 soket, ekran kartı sapphire hd 4830 bu ikisine su soğutma yapsam yeterli sanırım,12 gb corsair ddr3 ram var onlar pek ısınmio. birde sistemin stabil çalışması için hangi power supply ı almalıyım. kasa hariç şimdilik 500le 600 tl arası bi bütçem var.

teşekkürler şimdiden

Hocam su soğutma ile ilgili bende fazla bilgi sahibi değilim. Bu yüzden aşağıdaki sayfadan konu başlıklarına göre araştırma yapmanı öneriyorum.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_378/tt.htm

Psu ise bence kesinlikle seasonic marka olanlarından al derim.İleride ekran kartını yükseltme ihtimalinide göz önüne alarak şunları öneriyorum.
    Öncelikle:
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-x-750-80-plus-gold-750w-guc-kaynagi.html

Eğer bütçe yeterli değil diyorsan şunu öneriyorum:
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-ss-750at-80-plus-750w-guc-kaynagi.html

Ben sisteme ekran kartı alman ya da 4830 ayarında (çektiği güç anlamında) ekran kartları alırım diyorsan Seasonic'in 620w olanı var onu da düşünebilirsin.

Bu arada arkadaşlar bu kasayı bende aldım. Şimdilik memnunum.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.