Şimdi Ara

Cooler Master GX 750W 80+ Bronze

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kars İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Cooler Master GX 750W 80+ Bronze

Ürün tertemiz, içini yeni açıp temizledim ve fanı ara ara ses yaptığı için wd40 sıktım(Daha önce de yapmıştım). İçinin temizlik öncesi ve sonrası görsellerde mevcut. Sorunsuz sıkıntısız çalışıyor. Yalnız toplarken dış kasasına biraz fiziksel hasar verdim. İçine ramizlik harici herhangi bir işlem yapılmamıştır. 10+ yıllık ürün olduğu için çok pisti ve fan sesi rahatsız ediyordu. Herhangi bir sıkıntısı yoktur. Kargo alıcıya aittir. İstediğiniz firma ile yollanır, çalışır halde video görsel vs. atılır. Sadece benim hatamdan dolayı görsellerde belirttiğim yerde kozmetik hasarı var. Çok eski olduğundan ve içini açtığımdan fiyatı uygun tuttum. Sadece 1000₺.

Temizlikten önce kirli hali bu şekildeydi:

Hasarlı kısım burası. Biraz aralık ve yamuk duruyor. Kasaya montajında sorun çıkarmadı.

Hasarın başka bir açıdan görüntüsü:

4 adet 6+2 pci-e çıkışı bulunmakta. 4+4 pin cpu çıkışı bulunmakta. Bol miktarda sata ve molex te var.

Kasayı toplamadan önce çalışıyor mu diye test ederken:

Temizlikten sonrası:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kars Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cooler Master 750W+80 Plus
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.