Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Cooler Master Dikey Ekran Kartı Tutucu Kiti V3(PCIE4.0) Arıyorum Satın Al 6 Eylül 2025 18:02 1 1 Cooler Master Dikey Ekran Kartı Tutucu Kiti V3(PCIE4.0) Arıyorum Merhaba. Cooler Master Dikey Ekran Kartı Tutucu Kiti V3 (PCIE4.0) kiti arıyorum.Ürünün sıfırını bulamadık stoklarda da uzun süredir yok. Satan olursa iletişime geçerse sevinirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Cooler Master Dikey Ekran Kartı Tutucu Kiti V3(PCIE4.0) Arıyorum [SATILDI] CORSAIR K55 RGB PRO XT Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye [SATILDI] Cooler Master HAF 700 EVO FAN SickleFlow 120mm ARGB Led' li 3x120mm [SATILDI] Satılık Hazır Kasa / Msi 3070 Tİ, 12400F, Asus B660M-A Wifi D4 Sistem