Şimdi Ara

Cool Story Değildir. Bugün yaşadıklarım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süren köpek sevdamın ardından babam 3 yaşında bir erkek golden retriever buldu, ancak köpeğin psikolojik sorunları var gibiydi sürekli havlıyordu, rahatlaması için tam 3 saat gezdirdim, ancak hayvanda tık yoktu, uyuz uyuz davranışlarına devam ediyordu, en son eve dönerken havladı havladı gitmeyeceğim diye, "Sus lan" diye bağırdım bütün cadde yankılandı, tam eve giderken 7-8 kişilik bir köpek sürüsü bunu gördü, köpekler öyle bildiğiniz sokak köpeği gibi değiller, ön ayakları üzerinde dururken boyutları traktör tekeri kadar, bize doğru hırlayarak havlayarak salyalar akıtarak koşmaya başladılar, dedim "Oğlum koş" bağırıyorum dinlemiyor bunlara hırlamaya başladı gerizekalı hayvan, gözünü seveyim bir düşünün, bu malın cüssesi ne bu neye hırlıyor? Şöyle şeylerdi gördüğümüz sokak köpekleri;

Bizimki ise şöyle bir şey;

Yaklaşık 1 km koştuktan sonra bizim gerizekalıyı bir yere sokabildim, babamı aradım dedim gel arabayla al öldürecekler bizi, hayvan şu an evde, saatlerdir havlıyor, su vermeye gidiyorum beni kovalıyor. Hayvana saatlerimi harcadım, o kadar yem aldık, taradık, gezdirdik, sevdik. Şu an beni öldürecek. İnanın o kadar sinirliyim, az daha ikimiz de ölüyorduk onun yüzünden, hayvansever bir insandım, ama sanırım yanlış bir seçim yaptım. Hayır köpek dogo argentino, kangal falan olsa, bırakacağım tasmasını parçalasın, ya da pug mug olsa, çıkar evin önündeki parkta gezer geliriz. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Eğer onca çabama rağmen hala bana saldırmaya kalkarsa bir tane koyacağım suratına o olacak. Hayvanlardan anlayan birisi lütfen bana yardım etsin. Bu ne rezilliktir böyle, ömrümde baktığım ilk köpek değil ama, daha önce baktığım goldenlar ne söylesem yapıyordu eğitimsiz bile olsa, bana hiç havlamıyor hırlamıyorlardı.

• serin hikaye
  • Hocam 3 yaşındaysa büyük ihtimal eğitilememiş dövülüp sokağa atılmış hayvandır dövmeyi düşünüyorsanız en yakın barınağa verin sizde hayvanda kurtulursunuz
    Köpek sorunlu demişsin o sorunlar 3 yılda oluşmuş 3 gündemi geççek sanıyosun hayvana ilgi göster alışacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pkmn

Hocam 3 yaşındaysa büyük ihtimal eğitilememiş dövülüp sokağa atılmış hayvandır dövmeyi düşünüyorsanız en yakın barınağa verin sizde hayvanda kurtulursunuz
    Köpek sorunlu demişsin o sorunlar 3 yılda oluşmuş 3 gündemi geççek sanıyosun hayvana ilgi göster alışacaktır.

Hocam sahibi bana yalan mı söyledi yani? Ben yıllardır muhabbet kuşu bile eğittim bu hayvanı eğitemedim. Öyle bir anlattı ki, girme dediğin odaya girmez vs. Hayvan inanın annemi yiyecekti. Ben illa ilgileneceğim sokağa atacak halimiz yok barınaklarda da süründüremeyiz ama, bu köpeğe cidden "bir şeyler olmuş".

• golden dog
  • Dostum, istikrar kalpteki demiri parçalar, sen hayvana iyi niyetle yaklaşmaya devam et. Benim kırma kangalım vardı hırçın bir şeydi, 1 yıl boyunca yabancı gibi sürekli hırlamalar havlamalar vs. sürdürdü, hatta saldırmışlığı da vardır ama sonunda gayet sahibine bağımlı hale geldi, sonrasında bahçesiz bir eve taşınınca tanıdık bir hurdacıya vermiştim, köpeğin akıbeti pek iyi olmadı ama iğneyle uyuttular bir sebepten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vilo

Dostum, istikrar kalpteki demiri parçalar, sen hayvana iyi niyetle yaklaşmaya devam et. Benim kırma kangalım vardı hırçın bir şeydi, 1 yıl boyunca yabancı gibi sürekli hırlamalar havlamalar vs. sürdürdü, hatta saldırmışlığı da vardır ama sonunda gayet sahibine bağımlı hale geldi, sonrasında bahçesiz bir eve taşınınca tanıdık bir hurdacıya vermiştim, köpeğin akıbeti pek iyi olmadı ama iğneyle uyuttular bir sebepten.

Hocam az önce sadece susarsa ödül maması vereceğimi 50 kez söyledim, hareketlerimle de anlattım, yapmayınca tam gidiyordum, bildiğin dişlerini bacağımda hissetmemle ittim onu ve bağırdım, ama susması için o kadar sert bağırmam gerekiyor ki camlar titrer yani. Bu köpeğin düzelebileceğine olan inancımı kaybetmek üzereyim. Tek kelime ile katile dönüştü hayvan. Söz dinlemiyor zaten açıkçası. Sahibi resmen hayvandan kurtulmak için yalan söyledi bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

quote:

Orijinalden alıntı: Vilo

Dostum, istikrar kalpteki demiri parçalar, sen hayvana iyi niyetle yaklaşmaya devam et. Benim kırma kangalım vardı hırçın bir şeydi, 1 yıl boyunca yabancı gibi sürekli hırlamalar havlamalar vs. sürdürdü, hatta saldırmışlığı da vardır ama sonunda gayet sahibine bağımlı hale geldi, sonrasında bahçesiz bir eve taşınınca tanıdık bir hurdacıya vermiştim, köpeğin akıbeti pek iyi olmadı ama iğneyle uyuttular bir sebepten.

Hocam az önce sadece susarsa ödül maması vereceğimi 50 kez söyledim, hareketlerimle de anlattım, yapmayınca tam gidiyordum, bildiğin dişlerini bacağımda hissetmemle ittim onu ve bağırdım, ama susması için o kadar sert bağırmam gerekiyor ki camlar titrer yani. Bu köpeğin düzelebileceğine olan inancımı kaybetmek üzereyim. Tek kelime ile katile dönüştü hayvan. Söz dinlemiyor zaten açıkçası. Sahibi resmen hayvandan kurtulmak için yalan söyledi bana.

Dostum, pek sabırlı değilsen köpekten kurtulman konusunda tarafım, hani normal bir şey değil, ya eski sahibine çok alıştı siz ondan kopardınız diye böyle şeyler yapıyor yada sizin dediğiniz gibi eski sahibi bu tavırlarından dolayı kurtulmak için size verdi. Bir konuşun adamla.

• 3 yıl önce senin gibi bir insan evladı! sahiplenince bu hale gelmiş güzelim hayvan.Sana tavsiyem hiç zaman kaybetmeden köpek barınağına teslim etmen.Ardından da egonu tatmin etmek için bir tane Muhabbet kuşu alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

3 yıl önce senin gibi bir insan evladı! sahiplenince bu hale gelmiş güzelim hayvan.Sana tavsiyem hiç zaman kaybetmeden köpek barınağına teslim etmen.Ardından da egonu tatmin etmek için bir tane Muhabbet kuşu alırsın.

Emin ol oturduğun yerden konuşmak en kolayı. Ben onun iyi olması için 1 saat boyunca oynadım tüylerini taradım, 3 saat bir saniye oturmadan yürüdük, bilgisayarlarımdan birisini satıp ona mama aldım. Ancak hayvansever biriyim, gaddar biri değilim, köpeğin yeniden dostcanlısı ve sosyal olması için gereken ücret konusunda bilgisi olan var mı? Eğitimi için vs. Yani ne sokağa bırakırım, ne de barınağa veririm. Bilgisi olan birisi ücret konusunda bilgi verirse sevinirim, şehir Ankara. Ben ona zarar gelmesin diye üzerine yürüdüm o saldıran sokak köpeklerinin.

• sokakta bulduğumuz köpeğe benziyor açıkcası(sahibi terketmiş,kuzenlerimin sitesinin civarında bulmuştuk) 3 4 gün yanımızda gezmişti hayvan beslemiştik etmiştik ama bakacak yerimiz olmadığı için hayvan barınağına bırakmıştık. Acaba rica etsem köpeğe Bot diye hitap etmeyi deneyebilir misiniz ? İlk bulduğumuzda bot demiştik köpeğe cins cins hareketleri vardı belki tepki verir bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLoncept -- 21 Haziran 2012; 2:35:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.