Şimdi Ara

cool'n quiet aktif yapamadım bi türlü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yoksa windowsta da bi ayar yapmalı mıyım??sanki yapmam gerekiyordu..işlemciyi yeni aldım da bi sorayım dedim,

işlemci sürücüsü yüklü denetim masası güç ten seçtim minimum güç kullanımını ama cpu z de bi kere bile işlemci yavaşlamadım bişey yapmasam da..bios tan da açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 25 Ekim 2005, 20:45:50 >

• sanırım sadece biosla ilgili değil,aynı zamanda onunla ilgili bi yazılımda yüklemen gerekiyor.bende amd kullandım ve öyle hatırlıyorum
  • Başlat+Denetim masası+Performans ve bakım+Güç Seçeneklerini aç oradan güç düzenleri ayarından "En az güç yönetimini seç"
  • Biostan ayar yaptıktan sonra Denetim masası=>Güç seçenekleri=>Güçdüzenlerine gir.Güç düzenini en az güç düzenine ayarla.Board ile gelen cd deki yazılımı ve driver'ı kur.Kolay gelsin...
  • Evet, Driver'ı kurmayı unutma. Yoksa işlemci nanay olabilir. Aman dikkat. Sürücüyü kurduktan sonra ve ayarları yaptıktan sonra Cool'n Quite'sın.
  • gece makineyi download a bıraktım sabah kalktığımda baktım cpu z den hala 2500 mhz deydi???
  • MSI RS482M-IL ATI SOCKET754/SATA(7145-060)

bu modelde cool n quiet var mı? user manualinde bununla ilgili birseyler geciyor ama sitesinde yok gibi anladım ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde epox boardlarda çift ram slotuna ram takınca acool n quıet açılmıyormu varmı öyle birşey
  • arkadaşlar işlemci hızı cpu z de sürekli takip ediyom hiç düşmüyor????hep 1800 mhz...internette gezerken de aktif olmuyor mu cool'n quiet??? driverları yükledim biostan açtım ama en az güç yönetimini seçtim tık yok==???
  • mainboardın nedir?
  • DAHA ÖNCE BENDE DENEDİM OLMADI SENİN BOARD NE
  • epox 9nda3j nforce 3 ultra anakart..
  • hee bak ikinizin boardı aynı .. sakat bi durum mu var bu modelde.
  • http://www.epox.com.tw/eng/support.php?ps=323&type=2

Bu linkten işleim sistemine uyun olan AMD CPU driverını indir ve kur. Biostan Cool n quiet i enabe yap. Bilgisayarı yeniden başlatım Güç özellklerinden en az güç tüketimini seçince akif hale gelmesi lazım. Benim anakart Epox 9 NPA iki ram takılı aktif oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akaras -- 26 Ekim 2005, 21:14:19 >
  • hepsini yaptım bi türlü olmadı..gece makineyi download a bırakıyom yani buna ihtiyacım var lütfen yardım
  • Epox 9NPA+ Ultra

• amd nin sitesinden son amd 64 bit driverin cekilmesi biostan c.c. ın aktifleştirilmesi oc olmayacak kesinlikle ve windowstan ayaryapmak gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: asprin

Epox 9NPA+ Ultra

bende niye olmuyor yaaa...işlemci hızı ancak 1800, virgülden sonra ondalık kısmı deişken 1800,16 mhz 1800,35 mhz gibi deişiyor yani tam sabit değil neden ki??

yoksa windows ta bi güncelleme mi yapmam lazım??bende hiç sp falan yok sade windows xp pro yüklü??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 26 Ekim 2005, 20:27:15 >

• bende de aynı board varwww.nvidia.com dan Nforce3 için son driverı indir (5.10) muhtemelen çalışır ilk başta bende çalıştıramadım..
    [simage][/simage]

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.