Şimdi Ara

converse.com dan sipariş versem TR de Gümrük Sorun Olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.converse.com dan ayakkabı sipariş versem Türkiye girişte de Gümrükde Sorun Olurmu?
    Olursa nasıl sorun olur?
    Ayakkabı elime ulaşırmı?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 30 Ağustos 2008; 21:55:08 >

• bi tanıdık almıştı kargo parası dahil burdakinden ucuz oluyormuş.. ama ordakilerin kalitesi burdakilerden kötüymüş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çinçunçan -- 30 Ağustos 2008; 21:59:45 >
  • bilgisi olan yokmu?
  • Nasıl getirtebilirim?
  • birader 300 500 tane getirtmeyeceksen tek parça alım yapacaksan gümrükle ne alakası var? biz yurtdışına şarap, içki gönderiyoruz sorun olmuyor
  • 1 ayakkabı sadece
  • 100$ın altındaysa fiyatı kargo hariç hiçbi sorun olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda bir bilgim yok fakat bir şey sormak istiyorum; ` TR ´ yerine ` Türkiye ´ yazmak zor mu geliyor ?
  • O zaman sipariş veriyorum...

Ayrıca TR yazmak dilimize aykırı bişey değilki?
  • amerika dışına göndermiyo diye biliyorum ben??

edit: custom design bölümü var sadece onlar amerika dışını gönderilmiyomuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi channex -- 31 Ağustos 2008; 13:40:30 >
  • International gönderiyorlar sen kafanı rahat tut.Gümrüktede hiç sorun çıkmaz.Gelir evine paşa paşa
  • Kargo dahil 100€ altındaysa hiç bir sıkıntı çıkmaz.Gerçi bu sınır 1000dolara çıktı deniyor ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum
  • almayin su converseyi bea.Bak piyasada isler zaten kotu.git yarin carsiya al kundraci ahmetten bi cift onu giy ne olur sanki.Zaten o iyi sandigin markalarda dandik.
  • Converse.com adresine girdim de 110 dolar posta ücreti alıyorlar ayakkabı 160dolara geliyor yuh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.