Bildirim
converse.com dan sipariş versem TR de Gümrük Sorun Olurmu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bi tanıdık almıştı kargo parası dahil burdakinden ucuz oluyormuş.. ama ordakilerin kalitesi burdakilerden kötüymüş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çinçunçan -- 30 Ağustos 2008; 21:59:45 > -
bilgisi olan yokmu? -
Nasıl getirtebilirim? -
birader 300 500 tane getirtmeyeceksen tek parça alım yapacaksan gümrükle ne alakası var? biz yurtdışına şarap, içki gönderiyoruz sorun olmuyor -
1 ayakkabı sadece -
100$ın altındaysa fiyatı kargo hariç hiçbi sorun olmaz. -
Bu konuda bir bilgim yok fakat bir şey sormak istiyorum; ` TR ´ yerine ` Türkiye ´ yazmak zor mu geliyor ? -
O zaman sipariş veriyorum...
Ayrıca TR yazmak dilimize aykırı bişey değilki? -
amerika dışına göndermiyo diye biliyorum ben??
edit: custom design bölümü var sadece onlar amerika dışını gönderilmiyomuş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi channex -- 31 Ağustos 2008; 13:40:30 > -
International gönderiyorlar sen kafanı rahat tut.Gümrüktede hiç sorun çıkmaz.Gelir evine paşa paşa -
Kargo dahil 100€ altındaysa hiç bir sıkıntı çıkmaz.Gerçi bu sınır 1000dolara çıktı deniyor ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum -
almayin su converseyi bea.Bak piyasada isler zaten kotu.git yarin carsiya al kundraci ahmetten bi cift onu giy ne olur sanki.Zaten o iyi sandigin markalarda dandik. -
Converse.com adresine girdim de 110 dolar posta ücreti alıyorlar ayakkabı 160dolara geliyor yuh
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X