Şimdi Ara

Control Mousepad ve Speed Mousepad Arasındaki Farklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batın Teknik -- 28 Haziran 2015; 10:24:49 >

• ana konu
  • Kontrol olanlar FPS tarzı oyunlar için, speed olanlar strateji, MMO tarzı oyunlar için uygun oluyor diye biliyorum. Kontrol olanların yüzeyi hafif pürüzlü, speed olanlar pürüzsüz yüzeye sahiptirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 28 Haziran 2015; 20:22:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anladım sitelerden kontrol ettim evet öyle yazıyor. Fakat ben Düşük hassasiyet de kullandığım için hız mı kullanmalıyım acaba ?
    Ama Kontrol yazıyor işte.
  • Batın Teknik B kullanıcısına yanıt
    Kontrol kullanmalısın bence. Ben de kontrol kullanıyorum (Bloody B-081). Gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 29 Haziran 2015; 14:48:54 >
  • Hocam bende Bloody B-80 Düşünüyorum Large boyundan Control yanınada Bloody TL8 Nasıl Gider ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batın Teknik -- 29 Haziran 2015; 15:02:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Mousepad'den genel itibariyle memnunum. Üstü kumaş ve altı kauçuk. Kauçuk pad mouse ile hareketler esnasında kesinlikle hareket etmiyor. Ama elimizle çok fazla kuvvet uygulamadan oynatabiliyorum masanın üzerinde, yani masaya yapışmıyor. Benim için önemli olan oyun esnasında kaymamasıydı ve bunu gerçekleştiriyor. Gelelim mouse'a. T6 gerek ağırlığı gerekse malzeme kalitesi ve görünümü açısından oldukça iyi bence. Sizin alacağınız ürün de sanırım bloody serisinin en üst lazer modeli. Pişman olacağınızı sanmıyorum. Lakin fareyi elde tutuş pozisyonunuza göre tercihinizi yapın. T ve TL serilerinde T7 haricinde diğerlerinin hepsi iki elde de kullanılabilecek türden fareler. (T7 sağ elde kullanıma uygun). V serisinde alternatifler çok daha fazla.
    TL8 lazer sensörlü bir mouse. Lazer sensörlerin optik sensörlere göre çok sayıda avantajlarının yanında (DPI, her türlü yüzeyde çalışması, hızlı geri bildirim vb.) dezavantajları da (yüzey yeterince pürüzsüz değilse yüksek hassasiyet dolayısıyla atlamalar/titremeler olabilmekte) mevcut. Eğer yüksek DPI (veya CPI) kullanmayacaksanız optik sensör tercih etmeniz hem ekonomik hem performansınız açısından daha uygun olacaktır diye düşünüyorum. Zaten günümüzün optik sensörleri oldukça gelişmiş durumda.

• Hocam aslında (Debounce Time) en yüksek mouse olduğu için almayı düşünüyorum. Sniper kullandığım için bayağı işimi görür.

Bloody mousepad ilede uyumlu olduğu için daha iyi bir sürtünme olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batın Teknik -- 29 Haziran 2015; 18:28:40 >
    Aynen bence güzel ikili olur.Ama alırken dikkat edin TL8 modelinde macro yazılımı ücretli (sınırlı kullanım 1000 tık deneme) TL8a alırsanız sınırsız core3/4 paketine ve oscar macro yazılımını kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.