Şimdi Ara

Continental Grand Prix 4000S II 28c 2 Adet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Continental Grand Prix 4000S II 28c 2Adet

    Lastikler ortalama 1000 KM kullanılmıştır neredeyse yeni durumda Grandprix 5000 23’e geçtiğim için satıyorum fotoğraflarda 2 tane gözüken nokta Continental in lastiğin ömrünü belirleyen boşluklardır o boşluklar görünmez hale geldiğinde lastikleriniz ömrü dolmuş demektir, fotoğraflarda net gözüktüğü üzere boşluklar net belirgin durumdadır. Son fotoğraftaki tek küçük hasar dışında lastiklerde herhangi bir yarık yırtık aşınma erime yoktur. Şu anda sıfır adet fiyatı 350-500 TL arasında değişmektedir fakat Türkiye’de sanırım 28c şu anda yok genellikle 23-25mm’lik olanları satışta. Continental’in 4 mevsim için üretmiş olduğu en dayanıklı lastiktir. 28mm’lik olması uzun yollar için büyük avantaj sağlayacaktır. Ufak da olsa pazarlık payı vardır. Tercihen İstanbul içi elden satmak önceliğimdir, il dışı satış için önce havale sonrasında kargo şeklinde yollayabilirim.

    Özeliklleri:
    Üretici: Continental(Handmade in Germany)
    Grand Prix 4000 S II, yol bisikleti pazarındaki referans bir lastiktir ve birçok evrim sürecinden geçmiştir. Kesici boncuk şeridi, BlackChili sırt performansını kaybetmeden mükemmel bir şekilde bisikletinize uyar renk çeşidi ile bisikletinize göresellik katar.4000 S II'nin kanıtlanmış özellikleri değişmeden kalır. Üstün ponksiyon koruması için Vectran kırıcı, düşük yuvarlanma direnci ve sansasyonel kavrama için gelişmiş BlackChili bileşiğinin yanında el yapımı ve Almanya'da üretilmeside diğer özellikleridir.

    Continental GP 4000S II: Tüm koşullarda güvenle kullanılabilecek bir yarışlastiğidir.Islak ortamada kavrama% 30, yuvarlanma direncinde% 26 ve parkurda% 5 artış sağlayan GP4000S II Road Tire, yarış pistlerinde bisiklet binicilerine en komple kullanım paketi sunar. Pek çok profesyonel tarafından kullanılan lastiğin keyfini çıkarın ve rahat ve güven içinde olun.

    Continental GP 4000S II: Performans Teknolojisi.ContinentalGP400S II Road Tire etkileyici Vectran ™ kırıcıya sahiptir. Bu yüksek kaliteli sentetik malzeme, hafif olmasına rağmen büyük yırtılma direncine sahiptir ve mükemmel delinmeye karşı koruma sağlar. Çok yönlü, bu, GP 4000S II lastiklerinizin yıl boyunca kullanılabileceği anlamına gelir. Bu GP 4000S II Road Tire'da BlackChili Compound'un kullanılması, sentetik ve doğal kauçukların karışımı, yuvarlanma direnci ve kavramanın tüm beklentilerini aştığı için, en üst düzey performansı sunar.

    Özellikler:
    Malzeme: BlackChili Kauçuk Bileşik
    Eşsiz patinaj koruması için Vectran ™ kesici
    Daha düşük yuvarlanma direnci
    Islak şartlarda artan kavrama

    Teknoloji
    BlackChili Bileşik: Sadece Continental Almanya fabrikasında üretilen bu benzersiz sırt kauçuk karışımı bisiklet lastiklerinde devrim yarattı. Elde edilen bileşik kavrama ve yuvarlanma direnci arasında yeni bir ilişki olduğunu gösterdi. Bu "Yükseltilmiş seviye", daha önce de bilindiği gibi, "BlackChili" ismi ile verildi. En yeni polimerler, nano ölçekli kurum parçacıkları ve optimize edilmiş dolgu malzemeleri eşsiz bir performans garanti eder. BlackChili Compound,% 26 oranında yuvarlanma direncini geliştirir ve aktif silika bileşiklerine kıyasla% 30 daha fazla kavrama sağlar. BlackChili Compound'a sahip üstün lastikler, daha yüksek kilometre performansı ve çok sayıda çoklu bileşenden farklı olarak, ilk kilometreden son kilometreye kadar sabit bir yolculuk sağlar.

    Vectran ™ Kırıcı: Vectran ™ doğal bir modelden sentetik olarak üretilen yüksek teknoloji ürünü bir elyaftır. Örümcek ipek gibi Vectran da Vectra'dan çekilmiş, sıvı kristalli bir polimerdir (LCP). İşlenen sonuç, termoplastik olan ve çok filamentli bir ipliğidir. Bu yarı kristalli malzeme aramidden daha zordur, çelikten beş kat daha fazla gerilme mukavemetine sahiptir ve buna ek olarak karşılaştırılabilir naylon iplikten daha hafiftir. Vectran ™, bu özellikleri en olumsuz hava koşullarında dahi olsa, yuvarlanma direncini olumsuz etkilemeksizin korur. Örümcek ipek gibi Vectran ™ çok düşük bir ağırlıkta muazzam bir yırtılma direncine sahiptir.Vectran ™ nasıl kullanılır? Aslında Vectran ™ direnişi vurgular: astronot giysileri, yelkenler, derin deniz kabloları ve kesilmeye karşı dayanıklı giysiler. Vectran ™, aşırı dayanıklılığna ihtiyaç duyulan her yerde kullanılır. Vectran ™ dişlileri, çelikten beş kat daha yüksek gerilme mukavemetine sahiptir ve yorulmaya karşı dirençlidirler ve onları çok esnek hale getirirler. Bir Vectran ™ kırıcı,naylon kırıcıdan daha hafif, daha esnektir ve kesiklere karşı daha etkili bir şekilde korur. Vectran ™ Kesici yuvarlanma direncini olumsuz bir şekilde etkilemez.


    Sürüm 28-622
    Boyut: 700 x 28c ETRTO : 28-622
    Hava Basıncı: 6.5 - 8.0 bar
    İç Lastik Önerisi: 25-32
    Üretici Numarası:
    - Siyah: 0100947


    -Siyah / 28-622: 260 gr
    Continental Grand Prix 4000S II 28c 2 AdetContinental Grand Prix 4000S II 28c 2 AdetContinental Grand Prix 4000S II 28c 2 AdetContinental Grand Prix 4000S II 28c 2 AdetContinental Grand Prix 4000S II 28c 2 AdetContinental Grand Prix 4000S II 28c 2 Adet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inrl -- 26 Mart 2020; 20:15:25 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Fiyat 350 TL
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Güncel
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.