Şimdi Ara

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.044
Cevap
2
Favori
106.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Listeden 600-800 arasında bir tane seçersen hemen bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogii -- 11 Ağustos 2009; 0:12:04 >

Orijinalden alıntı: ß@TÚ

Tamam teşekkürler... Deneyeceğim.

isine yaradi mi????

edit:oleeeeyy kaldigi yerden devam edio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasancanca -- 11 Ağustos 2009; 7:33:09 >

login error verdiğinde neler yapmamız gerektiğini açıklar mısın trol ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 11 Ağustos 2009; 9:48:47 >

Orijinalden alıntı: knightsever

beyler site yenilendi %70 lerde filandım account sorun verdi yardım edebilecek varmı ? acount konusunda ?

login error verdiğinde neler yapmamız gerektiğini açıklar mısın trol ?

soledigin icin tesekkurler yoksa yarina kadar siteyi farketmezdim herhalde.Tesekkurler

Orijinalden alıntı: knightsever

önemli değil
    zaten sonuçta biri söylerdi :D
    biri sorunumu çözse keşke login error sayfasında sağdaki kutucuğa neler yazmamız gerekiyor ?

bana login error yeri cikmadigi icin ne yapmamiz gerektigini bilemeyecegim

Merhaba, ellerinize sağlık gerçekten çok emek harcamışsın. Ancak KSSN listeni indiremedim (bende Aion için sanırım aynısı vardı ama kaybettim :( ) bana pm ile bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim...

Oyuna değinmek istiyorum, yeni mode 3. nesil online oyunlar diyebiliriz C9 için. 2. Nesil 123456789 tuşlarından ibaret oyunlar artık korede eskisi gibi rabet görmüyor bu yüzden yapımcılar Single Player adventure oyunlarını MMO tarzına uyarladı ve çok iyi ettiler. Hatta bunu nasıl önceden düşünemediler çok merak ediyorum :D Ben bile pop serisi ilk çıktığı zamanlar param olsada şunun online oyununu yapsam derdim . Sanıyorumki bu oyun avrupaya gelmeyecek, veya daha çok uzun süre var. Avrupa pazarı henüz bu türe hazır değil. Hangame paraya önem veren bir firma değil görüşünüze hiç katılmıyorum. Ben paraya önem vermeyen bir firma görmedim hayatım boyunca :D Oyun korede F2P olabilir ancak EU uyarlanırsa %90 ihtimalle P2P olacaktır. (Uzak doğuda P2P olması zaten birşey ifade etmez, önemli olan EU kalitesiz oyuncularını uzak tutmak) C9, B&S ve benzeri aklıma gelmeyen yetenek MMO'ları 3. nesil, artık karşımızda o tür oyunları göreceğiz anlaşılan. 123456789 devri kapanıyor... yaşasın.gif

1. nesil nasıldı ?

• teşekkürler trol

Orijinalden alıntı: smarthan

quote:

Merhaba, ellerinize sağlık gerçekten çok emek harcamışsın. Ancak KSSN listeni indiremedim (bende Aion için sanırım aynısı vardı ama kaybettim :( ) bana pm ile bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim...

Oyuna değinmek istiyorum, yeni mode 3. nesil online oyunlar diyebiliriz C9 için. 2. Nesil 123456789 tuşlarından ibaret oyunlar artık korede eskisi gibi rabet görmüyor bu yüzden yapımcılar Single Player adventure oyunlarını MMO tarzına uyarladı ve çok iyi ettiler. Hatta bunu nasıl önceden düşünemediler çok merak ediyorum :D Ben bile pop serisi ilk çıktığı zamanlar param olsada şunun online oyununu yapsam derdim . Sanıyorumki bu oyun avrupaya gelmeyecek, veya daha çok uzun süre var. Avrupa pazarı henüz bu türe hazır değil. Hangame paraya önem veren bir firma değil görüşünüze hiç katılmıyorum. Ben paraya önem vermeyen bir firma görmedim hayatım boyunca :D Oyun korede F2P olabilir ancak EU uyarlanırsa %90 ihtimalle P2P olacaktır. (Uzak doğuda P2P olması zaten birşey ifade etmez, önemli olan EU kalitesiz oyuncularını uzak tutmak) C9, B&S ve benzeri aklıma gelmeyen yetenek MMO'ları 3. nesil, artık karşımızda o tür oyunları göreceğiz anlaşılan. 123456789 devri kapanıyor... yaşasın.gif

1. nesil nasıldı ?

ultima online,mu online gibi galiba

• Global olarak gelse daha iyi olur USA server ile.

• peki burada neler yapmam gerekiyor sürekli hata sürekli hata bıktım usandım

Orijinalden alıntı: baba_trol

O hatanın çözümünü bilmiyorum ama id ve şifreni Özel mesajdan atarsan bir araştırma yapabilirim.

yüklemem için bana bir id şifre vermen mümkün mü ya da bana alman ? bıktım artık

Orijinalden alıntı: baba_trol

Özel mesaj ile İD VE Şifrenin ne olacağını söyle alayım sana

önemli değil nasılsa eu'da çıkınca tekrar alacağımı düşünüyorum sadece yükleyip oynayabilmem yeterli olucaktır
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.