Şimdi Ara

Continent Of The Ninth [C9] ●Iηνα∂єяS● Guildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Level 40 berserker var katilmak istiyorum ben de raidcall kurarim mic falan var pro olarak baya eski mmorpg gecmisim var hep arkadaslarla skype ile oynardik Morgoth nick

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Level 40 berserker var katilmak istiyorum ben de raidcall kurarim mic falan var pro olarak baya eski mmorpg gecmisim var hep arkadaslarla skype ile oynardik Morgoth nick

Kusura bakma bir süredir foruma uğramıyordum daha yeni gördüm , oyun içinde ulaşırsan eğer yada raidcall odamıza giriş yaparsan katılabilirsin.
  • Oyun aslında çok güzel ama bi süre sonra dungeonlara girmek sıkıyor,serbest gezebilceğimiz bir haritası olsa eminim 2012 nin en iyi oyunu olur..Gördüğünüz gibi bi ara meşhur oldu şu an çok popüleritesi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: InvaderS

quote:

Level 40 berserker var katilmak istiyorum ben de raidcall kurarim mic falan var pro olarak baya eski mmorpg gecmisim var hep arkadaslarla skype ile oynardik Morgoth nick

Kusura bakma bir süredir foruma uğramıyordum daha yeni gördüm , oyun içinde ulaşırsan eğer yada raidcall odamıza giriş yaparsan katılabilirsin.

revolutions guildindeyim hocam şimdi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: InvaderS

quote:

revolutions guildindeyim hocam şimdi

Başarılar ozaman :) gelmek istersen yinede bekleriz

• Ya ben oyunu indirdim launcher açıyorum üyelik adı şifre giriyorum olmuyo çözemedim üyeliği nasıl alıcaz biri öğretebilir mi lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: deboern

Ya ben oyunu indirdim launcher açıyorum üyelik adı şifre giriyorum olmuyo çözemedim üyeliği nasıl alıcaz biri öğretebilir mi lütfen

İstediğin her türlü yardım için raidcall odamıza gelebilirsin , adresi konuda verdim.

Üyelik alımı için Buraya Tıkla

• Oyun Strateji uzerine kurulmuş kendı Stratejinizi gelistirip kendinizden yuksek kişileri alabılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasck13

Oyun Strateji uzerine kurulmuş kendı Stratejinizi gelistirip kendinizden yuksek kişileri alabılırsınız

Kesinlikle oyun playerlık üzerine kurulu , diğer oyunlardaki gibi para yatır item al kral ol durumu burda yok burda ne kadar iyi oyuncuysan okadar yükselirsin mesela 35lvl bir oyuncu 50 lvl birini vs de alabiliyor.
  • RF Cora tayfanın nereye kaybolduğu şimdi belli oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destroyer3000

RF Cora tayfanın nereye kaybolduğu şimdi belli oldu :D

Sende gel :D
  • vay vay kimleri görüyorum :D iniyor oyun şuan bakalım ,beğenirsem oynarım :)

Edit: Tam bir hayal kırıklığı. Grafikler harbiden kötü... İndirdiğime değmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 23 Eylül 2012; 1:40:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

vay vay kimleri görüyorum :D iniyor oyun şuan bakalım ,beğenirsem oynarım :)

Edit: Tam bir hayal kırıklığı. Grafikler harbiden kötü... İndirdiğime değmedi

Bu oyunun grafiklerimi kötü ?? :D :D

RF den sonra bu oyunun grafiklerine kötü diyorsan , bişi demiyorum :D
  • merhaba
    C9 a başlayalı 2 hafta kadar oldu
    belirli bir yere kadar oyunu çözdüm lvl 51 deyim
    1-2 gün önce craft olayına başladım tailor crafter seçtm
    craft lvl 40 şuan hızlı lvl alıyor craft
    sormak istediğim tailor ile ne craftlayabilir satabilirim az masraflı item olarak.
    armore harici craft malzemesi wb şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozof80

merhaba
    C9 a başlayalı 2 hafta kadar oldu
    belirli bir yere kadar oyunu çözdüm lvl 51 deyim
    1-2 gün önce craft olayına başladım tailor crafter seçtm
    craft lvl 40 şuan hızlı lvl alıyor craft
    sormak istediğim tailor ile ne craftlayabilir satabilirim az masraflı item olarak.
    armore harici craft malzemesi wb şeyler.

tailorla malesef armorlardan başka sana kar sağlıcak bi seçenek yok
  • oyuna başlıyorum
  • Merhaba arkadaşlar bende 2 gün önce indirdim oyunu ama acayip bi lag var. Sizlerde yok mu böyle bi problem? oynanmıyor oyun bugün 20 lvl oldum pvp yapayım dedim normalde adam önümde skill atıp havaya kaldırmam gerekiyo ama kalkmıyo adam daha uzaktaymış herhalde, karşının kullandığı skilleride çok göremiyorum combolarını.
  • benimde bi 20 lwl vardı oyun nasıl gelişme varmı geri döneyim diyorum
  • lag problemi yüzünden bıraktımbende yıl olmuş 2012 oyunda p2p bağlantı kullanılıyor oyunda bi klasik mmo lardaki gibi devasa dedi serverlerde değil oyun malesef
  • webzen eu serverlerına baglanmıyor mu? biri bana gpotatoun webzenin altı olduğunu söylemişti ikiside aynı yere bağlanıyor demisti istedigin yerden indire bilirsin farketmez dedi eyer lag ve donma falan olmassa webzen den indirmek istiyom oranın download daha günçel
    En son güncelleme : 27th February, 2013 gpotato nun Updated : 12th December, 2012 diyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.