Şimdi Ara

Continent Of The Ninth [C9] ●Iηνα∂єяS● Guildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ˙·٠•●█`Iηνα∂єяS´█●•٠· Guildi [EU Server]
    Guild Level 7
    Guild House , Guild Logo , Guild Buff ve Guild Skilleri aktiftir.

Guildimiz şuan 7 lvldır , aramıza katılmak isteyen arkadaşlar ;
    - Level sınırlamamız +25 lvldır (Şuan için). Fakat oyuna 3 günden fazla giriş yapmayan kişileri guildden uzaklaştırmaktayız , online süresi yüksek oyuncular tercihimizdir.

Aramıza katılmak isteyen tüm arkadaşları bekleriz ,yeni başlayan arkadaşlara raidcall'da olması şartıyla ögrenmelerinde yardımcı oluyoruz.
    Amacımız oyunu sadece zevk için oynamayıp aynı zamanda profesyonel bir oyuncu kadrosu çıkarmak.

Oyun içinden DontKiss - Raijin - Laertes nicklerine pm atmanız yeterlidir.
    Raidcall üzerindende ulaşabilirsiniz (ID : 4041674)
    - Raidcall . (TeamSpeak 3 benzeri bir programdır aradaki farkı sadece guild üyelerinin girebilmesi, özel bir oda olması ''BURADAN'' sitesine girip indirebilir ve hesap alabilirsiniz.)

Konu gün içerisinde takip edilecektir.

Okuduğunuz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvaderS -- 21 Ağustos 2012; 5:19:10 >

• Güzel konu başkan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevval06

Güzel konu başkan :D
    Aynen devam müdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayarsiz06

Aynen devam müdür

Alıntıları Göster
    Başka bir oyunu indirdim bi 15-20dk takılayım,sonrasında bu oyunu indirecem bana öğretirsiniz artık mikrofon falan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Başka bir oyunu indirdim bi 15-20dk takılayım,sonrasında bu oyunu indirecem bana öğretirsiniz artık mikrofon falan var.

Alıntıları Göster
    Bu oyunun pvp sistemi nasıldır?Standart sadece klavyeden skillerimi basıyoruz yoksa beceri gerektiren bişeyler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fvgumus

Bu oyunun pvp sistemi nasıldır?Standart sadece klavyeden skillerimi basıyoruz yoksa beceri gerektiren bişeyler var mı?

Alıntıları Göster
    Beceri skillerde kulanıyosun fakat daha çok parmakları hızlı olan kazanıyor
  • quote:

biraz okudumda team vs team veya guild vs guild varmış burda takım çalışmasının çok önemi var mı örneğin karşı takım biraz daha kuvvetli olmasına ragmen siz daha iyi oldugunuz için alabiliyormusunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

biraz okudumda team vs team veya guild vs guild varmış burda takım çalışmasının çok önemi var mı örneğin karşı takım biraz daha kuvvetli olmasına ragmen siz daha iyi oldugunuz için alabiliyormusunuz?

Tabiki bazı temel kurallar bu oyundada geçerli örneğin melee karakterlerin önden gidip rakipleri tutması ve range karakterlerin uzaktan yardırması gibi diğer oyunlardan tek farklı yannı kombo oyunu olması kendi kombo'nu yaratıyosun ve rakibine nefes aldırmamaya bakıyosun eğer elinden kaçırırsan sana karşı bi kombo saldırısına dönüşe biliyor.
    level farkı pek etki etmesede item farkı birazda olsa etkiliyor fakat belirli bi seviyeye kadar itemlerin kaybolmaması item yapma olayını bayağı kolaylaştırıyor.
    bu arada raidcall a gelirsen daha detaylı bilgi alırsın sonuçta harflerle bi yere kadar anlatabiliyosun ^^

• quote:

quote:

quote:

Tabiki bazı temel kurallar bu oyundada geçerli örneğin melee karakterlerin önden gidip rakipleri tutması ve range karakterlerin uzaktan yardırması gibi diğer oyunlardan tek farklı yannı kombo oyunu olması kendi kombo'nu yaratıyosun ve rakibine nefes aldırmamaya bakıyosun eğer elinden kaçırırsan sana karşı bi kombo saldırısına dönüşe biliyor.
    level farkı pek etki etmesede item farkı birazda olsa etkiliyor fakat belirli bi seviyeye kadar itemlerin kaybolmaması item yapma olayını bayağı kolaylaştırıyor.
    bu arada raidcall a gelirsen daha detaylı bilgi alırsın sonuçta harflerle bi yere kadar anlatabiliyosun ^^

Alıntıları Göster
    1 saati kaldı iniyor oyun. Bi arkadaşımda başlamış bende başlıyayım dedim. Guildinize gelebiliriz fakat c9 bilgimiz az. MMORPG oyun bilgimiz var ama baya oyun oynadık mmorpg olarak. Nerwagus olacak büyük ihtimalle oyun içi nickim. Pm atarım üstteki isimlerden birine.

• quote:

Ögretiriz raidcall'da olduğun sürece problem yok , yazışma olmasın yeter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerwaguss

1 saati kaldı iniyor oyun. Bi arkadaşımda başlamış bende başlıyayım dedim. Guildinize gelebiliriz fakat c9 bilgimiz az. MMORPG oyun bilgimiz var ama baya oyun oynadık mmorpg olarak. Nerwagus olacak büyük ihtimalle oyun içi nickim. Pm atarım üstteki isimlerden birine.

MMORPG mantığı her yerdeki gibi burdada aynı zorluk çekmezsiniz kısa sürede ögrenirsiniz , biz yardımcı olucaz zaten ögrenmek istedikleriniz sorduğunuz zaman cevapsız kalmaz tabi raidcallda olmanız lazım yazışmayı takip etmek ve oyun içerisinde aktif durumda yazarak anlatmak zor anlaşılmasıda öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: InvaderS

quote:

MMORPG mantığı her yerdeki gibi burdada aynı zorluk çekmezsiniz kısa sürede ögrenirsiniz , biz yardımcı olucaz zaten ögrenmek istedikleriniz sorduğunuz zaman cevapsız kalmaz tabi raidcallda olmanız lazım yazışmayı takip etmek ve oyun içerisinde aktif durumda yazarak anlatmak zor anlaşılmasıda öyle

peki karakterleri biraz açıklarmısın. Hunter hoşuma gitti sanki. Ne yapar ne eder kısaca özetlersen çok memnun olurum

• quote:

quote:

quote:

peki karakterleri biraz açıklarmısın. Hunter hoşuma gitti sanki. Ne yapar ne eder kısaca özetlersen çok memnun olurum

Hunterı kasması zordur,az damage vurur ama comboları uzun sürer.Sana önerim ilk başlarda oyundan sıkılmamak için warrior açabilirsin.Sağlamdır gayet iyi damage vurur.

• quote:

quote:

quote:

Karakterleri detaylı bir şekilde açıklayamam çünkü her birini tek tek oynamadım bunu raidcallda guilddeki arkadaşlara classı oynayan kişilere sorarsan daha iyi bilgi alırsın ben sana sadece elementalist hakkında bilgi verebilirim onu oynadığım için ,

Hunter hakkındada , uzak - yakın ve yakın mesafe olarak ayrı ayrı (üst class seçimiyle) çalışan bir class , uzak mesafe için üst class ismini hatırlamıyorum ama yakın mesafenin üst classı 'Shadow' (assasin) gördüğüm kadarıyla en iyi kombosu olan karakterlerden biri

• quote:

quote:

quote:

quote:

Karakterleri detaylı bir şekilde açıklayamam çünkü her birini tek tek oynamadım bunu raidcallda guilddeki arkadaşlara classı oynayan kişilere sorarsan daha iyi bilgi alırsın ben sana sadece elementalist hakkında bilgi verebilirim onu oynadığım için ,

Hunter hakkındada , uzak - yakın ve yakın mesafe olarak ayrı ayrı (üst class seçimiyle) çalışan bir class , uzak mesafe için üst class ismini hatırlamıyorum ama yakın mesafenin üst classı 'Shadow' (assasin) gördüğüm kadarıyla en iyi kombosu olan karakterlerden biri

Alıntıları Göster
    oyun hoşuma gitti ama mikrofonum yok gelsem yardımcı olurmusunuz ona göre indireyim

• quote:

Orijinalden alıntı: crlslo6

oyun hoşuma gitti ama mikrofonum yok gelsem yardımcı olurmusunuz ona göre indireyim

Her gelen arkadaşa yardımcı oluyoruz , mikrofonunun olmaması bize değil ama sana sorun yaşatabilir raidcallda bizi duyman bizim için yeterli , sorularına cevap alırsın o konuda sıkıntı olmaz ama oyun içinde aktif durumda iken alttaki yazıların hızlı geçmesi sebebiyle sorduğun sorular (yazdıkların) arada kaynayabilir
  • Yav indirirken %90da laptopun sarji bitmis bende yatmistim simdi devaminida indireyim hemen.geliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yav indirirken %90da laptopun sarji bitmis bende yatmistim simdi devaminida indireyim hemen.geliyorum.
    Konuya cevap yazan arkadaşlar alıntı yaparak yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Konuya cevap yazan arkadaşlar alıntı yaparak yazarsanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar öncelikle yeni oyun arayanlara kesinlikle tavsiye ederim yani komboları mükemmel.Dungeon olayları falan Hunter açtım dmg bakımından çok iyi olmasa kombolarla yani ne bileyim çok eğlenceli görev yapmayı sevenler zaten kesin gelsin görev çok.
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle yeni oyun arayanlara kesinlikle tavsiye ederim yani komboları mükemmel.Dungeon olayları falan Hunter açtım dmg bakımından çok iyi olmasa kombolarla yani ne bileyim çok eğlenceli görev yapmayı sevenler zaten kesin gelsin görev çok.

Alıntıları Göster
    Birader ben de oyunu yeni keşfettim, indiriyorum en fazla bir buçuk saat sonra iner. Raidcall normalde kullanıyorum diğer oyunlar için zaten ID vermişsiniz oradan size ulaşırım. Oyunu kurduktan sonra açıksanız görüşelim. Biraz bilgilendirirsiniz beni zaten çabuk kaparım alışığım çoğu oyundan :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.