Şimdi Ara

Contacts nasıl silinir? ? ? yada nasıl bilgisayardan değiştirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar Contacts ların hepsi birden seçilip nasıl silinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamboree -- 25 Şubat 2008; 15:56:05 >

Sony Alpha 7 7     •    s o n y 7 0 - 4 0 0 G    •    t o k i n a 1 1 - 1 6    •     3 0 M a c r o       •    8 5 m m f 1 . 4
  • ben bi kere address book'u iphone browser ile girip silmiştim... contacts gitmişti... ;)
  • be bişi söliyim pnu yap tertemiz olur listen.i tunes ten contact sync kutucuğunu işaretle ondan sonra sync yap aynen hepsi siliniyor.ama bu arada i tunes da hiç bir contact olmasın aksi taktirde var olanları ekler telefonuna.

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • Herhangi bir ftp programı ile bağlanarak istediğiniz şeyi silebilirsiniz.
    Ayrıca, yedek nasıl alınır ve telefon defteri nasıl silinir imzamdaki linkte mevcuttur.
    IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
    http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.