Şimdi Ara

contack service hatası ne demek oluyo bu ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdşlar dün telefon contact service hatası veriyor. ne demek oluyor bu
    dün başladı ondan önce yoktuu bu hata telefonu kapatıyorum sonra yeniden açıyorum gene aynı hatayı veriyor
    telf. ne düğmesinde n kapanıyorr ne de hiç bir işlem yapabiliyorum
    acaba diorum hani sıu kaçak telf. iptal filan edilcekti bu onun için mi a
    ama onun içinde telf. mesaj filan göndercek diolardı
    üff bilen varmı bu ne demek tabi çaresiyle beraberr

"Contact Service" Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

"Contact Service", bir cihazda meydana gelen bir sorunun çözümü için bir servis sağlayıcısıyla iletişime geçilmesi gerektiğini belirten yaygın bir hata mesajıdır. Bu hata, çeşitli cihaz türlerinde, özellikle de cep telefonlarında görülebilir.

Contact Service Hatanın Yaygın Nedenleri:

• Yazılım Sorunları: İşletim sisteminde veya yüklü uygulamalarda oluşan yazılım hataları, "Contact Service" hatasına neden olabilir.
    • Donanım Arızaları: Hasarlı bir SIM kart, gevşek bir pil bağlantısı veya anakartta bir sorun gibi donanım arızaları da bu hatayı tetikleyebilir.
    • Ağ Sorunları: Zayıf bir sinyal, ağ kesintileri veya yanlış yapılandırılmış ağ ayarları, "Contact Service" hatasına yol açabilir.
    • SIM Kart Sorunları: Hasarlı, yanlış takılmış veya uyumsuz bir SIM kart, "Contact Service" hatasına neden olabilir.

Nokia 3310'da "Contact Service" Hatanın Çözümü:

Nokia 3310'da "Contact Service" hatasıyla karşılaşırsan, aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

1. Cihazını yeniden başlat: Birkaç saniye basılı tutarak cihazını yeniden başlatmayı deneyin. Bu, küçük yazılım hatalarını gidermeye yardımcı olabilir.
    2. SIM kartını çıkar ve yeniden tak: SIM kartını çıkarın ve birkaç saniye sonra tekrar takın. Bu, gevşek bağlantıları gidermeye yardımcı olabilir.
    3. Ağ ayarlarını sıfırla: Cihazınızın ağ ayarlarını sıfırlamak, yanlış yapılandırılmış ayarları düzeltmeye yardımcı olabilir.
    4. Donanım sorunlarını kontrol et: Cihazında hasar veya gevşek bağlantılar olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse, bir servis merkezine başvurun.

Diğer cihazlar için "Contact Service" hatasının çözümü, cihazın modeline ve hata mesajının spesifik nedenine bağlı olarak değişebilir. Cihazının kullanıcı kılavuzunu veya üreticinin web sitesini kontrol etmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • pardon yanlıs anlamısım dogrudur arkadasın söyledigi...Olur böyle hatalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanAtesh -- 4 Ağustos 2005, 21:26:26 >

• abi ne komiksiniz yaaa

servisinizi arayin yada servise göturun diyor beaa

telefon modelin ne?

format atabiliyorsan bas formati duzelir
  • komutanımın soylediği gibi flash atmak gerekiyor olabilir yani abi çökmüş bu alet gecmiş olsun ......
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.