Şimdi Ara

connectify dispatch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sorunum connectify dispatch ile ilgili 2 ayrı wifiye erişimim var birine harici wifi birine dahili wifi alıcısıyla bağlıyım ilk 10 dk fln program çalıştı fakat şimdi çalışmıyor biri çalışınca diğeri duruyor connectify dispatch
    peki napabilirim ayarlardan dns override de açık kapatıp da denedim yine olmuyor battlefield dlc leride çok büyük daha 5dlc var nasıl inecek bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PislickB3

Benim sorunum connectify dispatch ile ilgili 2 ayrı wifiye erişimim var birine harici wifi birine dahili wifi alıcısıyla bağlıyım ilk 10 dk fln program çalıştı fakat şimdi çalışmıyor biri çalışınca diğeri duruyor connectify dispatch
    peki napabilirim ayarlardan dns override de açık kapatıp da denedim yine olmuyor battlefield dlc leride çok büyük daha 5dlc var nasıl inecek bilmiyorum

Büyük ihtimalle crack yolu ile pro yaptınız bu yüzden bu tarz sıkıntıların çıkması çok normal bi aralar bende denemiştim bir türlü bu programı pro yapamamıştım
    || Home Server: Intel N100 -- 8 GB LPDDR4x Ram -- 256 GB SSD with Proxmox ||

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zyxel WSM20 (Multy M1) - OpenWrt
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.