Bildirim
Connected2.me
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ne kadar boş insanlarsınız -
Oooo citizeni bilmiyomuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: vozdovi
Ne kadar boş insanlarsınız
adımın baş harfini yaptım
-
İfşa team yetişti
https://mobile.twitter.com/irembtatar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
@Charlie Chaplin
onu yapman sana ne kazandırdı peki, yazık vallahi -
quote:
@Charlie Chaplin
onu yapman sana ne kazandırdı peki, yazık vallahi
/>
-
Sen benim bebeğimsin Citizen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
sen ne diyon değişik -
quote:
Orijinalden alıntı: onlarburdalar
quote:
sen ne diyon değişik
senin zeka yaşını bildiğim için pek cevap vermeyeceğim, ölü bir insanın arkasından gülerek cevap veriyorsun ve dikkat çekmek istiyorsun çoluk çocukla uğraşmıyorum hadi -
bi ara bende takılırdım güzel oluyor ya küçümsemeyin hemen çocuğu -
quote:
quote:
quote:
sen ne diyon değişik
senin zeka yaşını bildiğim için pek cevap vermeyeceğim, ölü bir insanın arkasından gülerek cevap veriyorsun ve dikkat çekmek istiyorsun çoluk çocukla uğraşmıyorum hadi
buraya gelen kızlar neden böyle anlamıyorum kezban egosu tavan yapmış hiç lafın altında kalmayan sana özel bişey değil bu burda bi replik ve bi söz diyelim zeka yaşıma gelirsek senden zeki olduğum kesinburda tutuyorum kendimi küfr etmemek için ama zorlarsan varya
-
quote:
quote:
quote:
quote:
sen ne diyon değişik
senin zeka yaşını bildiğim için pek cevap vermeyeceğim, ölü bir insanın arkasından gülerek cevap veriyorsun ve dikkat çekmek istiyorsun çoluk çocukla uğraşmıyorum hadi
buraya gelen kızlar neden böyle anlamıyorum kezban egosu tavan yapmış hiç lafın altında kalmayan sana özel bişey değil bu burda bi replik ve bi söz diyelim zeka yaşıma gelirsek senden zeki olduğum kesinburda tutuyorum kendimi küfr etmemek için ama zorlarsan varya
Sizin kurtulma sözünüz ''Kezban''gülüyorum sana ayrıca benim egom tavan yapmış değil sen kimsin ki sana egom tavan yapacak
bir de küfür edecekmiş
zorbalıkla bir şey çözüleceğini sanmıyorum
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
sen ne diyon değişik
Sizin kurtulma sözünüz ''Kezban''gülüyorum sana ayrıca benim egom tavan yapmış değil sen kimsin ki sana egom tavan yapacak
bir de küfür edecekmiş
eğer yanımda olsan bu sözleri diyemezdin tabi sanaldan laf sokmak kolay işte kezbanın dibisin işte kız dediğin ağırdan alı bazen...
-
Çok salak bir yer ya hep kezban ergenler dolu.Arada sırada yaşıtlarım çıkıyorda konuşuyorum adam akıllı. -
@onlarburdalar sen nasıl bir zorbasın yanında olsam ne yapıcaksın dövücekmisin ? yazık ya biraz karşı cinse saygın olsun daha deminden beri hakaret edip duruyorsun birde biraz ağırdan alır diyorsun, sen bana laf söyle ben ağırdan alıyım öylemi... yok efendim öyle bir şey kimse kimseye hakaret edemez önce karşındaki insanla nasıl konuşulacağını öğren her lafının içinde bir hakaret var nasıl bir aile eğitmişse artık, gerçi sende de suç yok ailende suç var
-
c2 konularında dediğim gibi eskidendi c2 zamanları şimdi boş insanlarla,abazalarla doldu...
şekil a örnekteki gibi -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
sen ne diyon değişik
bir de küfür edecekmiş
eğer yanımda olsan bu sözleri diyemezdin tabi sanaldan laf sokmak kolay işte kezbanın dibisin işte kız dediğin ağırdan alı bazen...
OoO Manyak laf OoO
izlemesi zevkli
-
Çoğu 16 yaşında kendini birşey zanneden ergenlerden oluşuyor. Arada 18likler de çıkmıyor değil. Çok güzeller var çook. -
quote:
@onlarburdalar sen nasıl bir zorbasın yanında olsam ne yapıcaksın dövücekmisin ?yazık ya biraz karşı cinse saygın olsun daha deminden beri hakaret edip duruyorsun birde biraz ağırdan alır diyorsun, sen bana laf söyle ben ağırdan alıyım öylemi... yok efendim öyle bir şey kimse kimseye hakaret edemez önce karşındaki insanla nasıl konuşulacağını öğren her lafının içinde bir hakaret var nasıl bir aile eğitmişse artık, gerçi sende de suç yok ailende suç var
şu tipinle cevap vermeyim bari çünkü birazdan saydırmaya başlıcam haa ben kızlara saygılıyım kezban ve kıllı kızlara değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlarburdalar -- 23 Temmuz 2013; 15:45:23 >
Benzer içerikler
- kusmuk kokusu nasıl gider
- hesap kesim tarihi saat kaçta kesilir
- dilde çıkan et parçası nasıl geçer
- sevgilim bakire değil
- kapının arkasında anahtar varken kapı açılır mi
- ets2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
- black friday 2025
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X